Casemanager jeugd

Help de jongeren weer vooruit!

Jij gaat een uitdaging niet uit de weg. Zeker niet als het gaat om jongeren die zich in complexe situaties bevinden. Jij ziet dat ieder kind en iedere jongere anders is en dat elke situatie vraagt om een unieke benadering. Als casemanager ben jij er voor de jongeren en de gezinnen.

Je signaleert en analyseert de problemen en werkt met een heldere benadering aan de oplossing. De kinderen en gezinnen hebben jouw luisterend oor en ondersteuning hard nodig. Samen met een betrokken team zorg jij ervoor dat kind en gezin weer vooruit kan. Jij monitort de ingezette hulp en begeleidt de zorg van intake tot afronding. Zo zet jij jeugd en gezin op de eerste plaats.

Ook als het moeilijk wordt, blijf jij doorgaan. Want je staat voor je idealen. Je hebt niet voor niets voor dit vak gekozen. Je wil dan ook graag vanuit deze idealen blijven werken. Zonder afleiding van bureacratische processen en rompslomp. Herken jij je hierin? Dan pas jij bij Swung!

Find
your
flow.

Werk dat gelukkig maakt.

Wij helpen jou om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. En wij weten dat er steeds meer van jou gevraagd wordt op het gebied van regels en rapportages. Daarom doen wij het anders. Wij sturen niet op het proces. Onze focus gaat altijd naar de mens. Naar jou. Wij willen maar één ding: dat jij vol energie en passie het verschil kan maken voor al die jongeren die het moeilijk hebben. Elke dag opnieuw. Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo kan jij met goede energie aan het werk blijven. Vanuit de idealen waarmee jij oorspronkelijk voor dit vak hebt gekozen. Samen zoeken we de beste plek. Klinkt dit goed? Meld je aan, dan gaan we samen aan de slag.

Maartje Hendriks.

Consultant Jeugdzorg

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan bel ik jou.
  Solliciteer
  Solliciteer

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!