Consultant Sociaal Domein

 • Commerciële opleiding op hbo-niveau
 • Sociaal Domein
 • Groningen of Zwolle
 • 32-40 uren per week
 • €2.700 - €3.200 o.b.v. fulltime
Team Swung

Swung is per direct op zoek naar een Consultant Sociaal Domein. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de wereld van het recruitment en sociaal domein? Lees dan snel verder.

Swung detacheert zo’n 50 professionals bij opdrachtgevers in het sociaal domein (jeugdzorg, wmo en participatiewet) en primair onderwijs. Wij zien ons niet als detacheerder, maar als werkgever. Vanuit die rol heb je dus ook veel verantwoordelijkheid.

Swung is vastberaden om verandering te brengen in de manier waarop er nu gewerkt wordt binnen het sociaal domein. Dit vraagt om moed, vertrouwen in de missie en een vechtersmentaliteit die wij de Braveheart-mentaliteit noemen. Swung streeft naar een toekomst waarin iedereen in het onderwijs en sociaal domein in zijn of haar kracht staat en het werk uitvoert vanuit idealisme. Dit zorgt voor gelukkige werknemers die maximaal bijdragen aan een mooiere maatschappij.

Doordat jij onze filosofie goed weet over te brengen, kiezen opdrachtgevers uit het sociaal domein bewust voor Swung.

Join
the
movement.

Werkzaamheden.

✅ Je bouwt een netwerk op in het Sociaal Domein.
✅ Actief benaderen van potentiële opdrachtgevers en het onderhouden van de relatie met onze huidige opdrachtgevers.
✅ Je speelt in op de wensen en behoeftes van onze opdrachtgevers.
✅ Online profileren op LinkedIn.

Dit breng je mee.

🚀 Je hebt doorzettingsvermogen, assertiviteit en je bent een teamplayer.
🔥 Je bent energiek en competitief.

⚡︎ Je kan snel schakelen.
✍️ Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij.

💸 Je ontvangt een bruto maandsalaris tussen €2.700 en €3.200, exclusief 8% vakantiegeld en last but not least een bonus.
🤝 We bieden je een jaarcontract met de intentie om deze na een jaar om te zetten naar een vast dienstverband.
🚗 Je krijgt een (elektrische) auto die je ook privé mag gebruiken, ook op vakantie.
💻 Je krijgt een laptop en telefoon. We noemen ‘em toch maar even 😉.

🏖️ Je neemt minimaal 25 dagen vakantiedagen op.
📚 Ruimte voor ontwikkeling door middel van diverse trainingen en coaching.
🥂 Toffe werksfeer met o.a. regelmatig borrels en uitjes.
🏋️ Twee keer per week (vrijblijvend) gezamenlijk sporten bij Plaza Sportiva.

Over Swung.

Team.
Bij Swung werken zes gedreven professionals: Maartje Hendriks (Consultant Sociaal Domein), Stephan Belksma (Vestigingsmanager/ Consultant Onderwijs), Niek Weistra (Recruitment Marketeer, Janneke Rinsma (Consultant Onderwijs), Mascha Storteboom (Consultant Onderwijs) en Bas Kingma (Directeur/ Eigenaar).

Cultuur
Bij Swung heerst een cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan het principe van ‘eigenaarschap’, waarbij medewerkers verantwoordelijkheid nemen en zich betrokken voelen bij het behalen van onze gewenste resultaten. Samen met je collega’s vier je successen, maar sta je ook voor elkaar klaar tijdens uitdagende momenten. We creëren een ondersteunende en hechte werkomgeving waarin we gezamenlijk groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Missie.
Wij worden de beste werkgever voor professionals in het sociaal domein. Bij ons staan onze mensen op één. En ook op twee en drie. Waarom? Vanuit aandacht gaan mensen groeien, op alle vlakken. Wij gaan je helpen! Door structurele begeleiding ga jij nog meer energie halen uit je werk en loop jij voorop in kennis en kunde. Écht weer vanuit je flow kunnen werken. Zo brengen wij de Swung erin.

Visie.
Een sociaal domein waar vol positieve energie wordt gewerkt. Wij zien een sector voor ons waarin iedereen in zijn kracht staat en het werk uitvoert vanuit idealisme. Met meer aandacht voor de mens dan voor het proces en waar ruimte is om eigen ambities te ontdekken en waar te maken. Zo zorgen we voor gelukkige werknemers die maximaal bijdragen aan een mooiere maatschappij.

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 werkdagen laten we weten hoe een eventueel vervolg eruit komt te zien.

 • Telefonische kennismaking.

  Tijdens dit gesprek maak je kennis met Swung. Is er een klik? Dan plannen we een afspraak in.

 • Afspraak.

  Graag plannen we een vervolggesprek om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek geven we antwoord op al je vragen, bespreken we de werkzaamheden en je ambities. Daarnaast nodigen we je uit om op een rustige locatie een assessment te maken, waarvan we de resultaten ook zullen bespreken.

 • 2e Afspraak.

  De tweede en tevens laatste afspraak. Is er een match? Dan krijg je een voorstel.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je kan aan de slag als Consultant Sociaal Domein.

Consultant Jeugdzorg

Maartje Hendriks.

Consultant Sociaal Domein

Heb je vragen of interesse in deze vacature? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse.

  Je collega.

  Het proces van consultant Maartje

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!