Consultant Sociaal Domein

 • HBO/WO
 • Sociaal Domein
 • Groningen
 • 32-40 uren p/w
 • €2.750 - €4.000

Swung is per 1-4-2023 (eerder in overleg) op zoek naar een Consultant Sociaal Domein (recruiter, adviseur etc.) Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van het recruitment of sociaal domein? Lees dan snel verder.

Swung detacheert professionals bij opdrachtgevers in het sociaal domein. Wij zien ons niet als detacheerder, maar als werkgever. Vanuit die rol heb je dus ook veel verantwoordelijkheid. Je voert sollicitatiegesprekken, bouwt én onderhoudt een sterk netwerk en bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen in een soms wat hectische werkomgeving.

Je staat stevig in je schoenen en bent een gesprekspartner op niveau. Doordat jij onze filosofie goed weet over te brengen, kiezen professionals uit het sociaal domein bewust voor Swung. Je bent bij ons niet alleen maar druk met het werven van potentiële kandidaten. Je blijft altijd betrokken bij de professionals die je plaatst. Je bent een teamplayer die overzicht kan bewaren en prioriteiten kan stellen. Je bent gedreven om het beste talent te vinden voor onze organisatie én die van de opdrachtgever.

Join
the
movement.

Werkzaamheden.

✅ Actief benaderen van potentiële kandidaten & opdrachtgevers en het onderhouden van de relatie met onze huidige kandidaten & opdrachtgevers
✅ Het ontdekken van de persoon achter de kandidaat en zijn of haar drijfveren
✅ Je houdt je bezig met de behoefte en ontwikkeling van de professionals die reeds werkzaam voor ons zijn: de Swungers!
✅ Online profileren op LinkedIn
✅ Je houdt je bezig met HR zaken en administratieve werkzaamheden

Dit breng je mee.

🎓 Je beschikt over hbo werk- en denkniveau om goed te kunnen schakelen met onze professionals
✍️ Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
📅 Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

💼 Ervaring in de sales een pré
🚀 Bovenal heb je doorzettingsvermogen, assertiviteit en ben je een teamplayer

Dit bieden wij.

💸 Bruto maandsalaris van €2.750 – €4.000 (excl. 8% vakantiegeld en bonus)
🤝 Een jaarcontract met de intentie om na een jaar een vast dienstverband met elkaar aan te gaan
💻 Laptop en telefoon
🚗 (Elektrische) auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden

🏖️ Je neemt minimaal 25 dagen vakantiedagen op
📚 Ruimte voor ontwikkeling door middel van diverse trainingen en coaching
🥂 Toffe werksfeer met o.a. regelmatig borrels en uitjes
🏋️ Twee keer per week (vrijblijvend) gezamenlijk sporten

Over Swung.

Er moet wat veranderen aan de manier waarop er nu gewerkt wordt binnen het sociaal domein en het onderwijs. Swung werkt elke dag hard om deze verandering in gang te zetten.  Dit vraagt om moed, vertrouwen in onze missie en een vechtersmentaliteit die wij de Braveheart-mentaliteit noemen. Heb je de film Braveheart nog niet gezien? Dan moet je deze absoluut eer keer gaan kijken. De film vertelt het leven van de legendarische Schotse rebel en vrijheidsstrijder William Wallace die aan het einde van de 13e en begin 14e eeuw tegen de onderdrukking van de Engelse koning Edward I in verzet kwam. Vanuit een rotsvast vertrouwen in zijn missie en een brandend verlangen om zijn doel te bereiken, wist William Wallace een grote groep mensen te inspireren om op te komen voor de vrijheid van Schotland en daarmee geschiedenis te schrijven.

Swung ziet de sectoren Onderwijs en Sociaal Domein voor zich waarin iedereen in zijn of haar kracht staat en het werk uitvoert vanuit idealisme. Met meer aandacht voor de mens dan voor het proces en waar ruimte is om eigen ambities te ontdekken en waar te maken. Zo zorgen we voor gelukkige werknemers die maximaal bijdragen aan een mooiere maatschappij. Ons motto is niet voor niets ‘zo wil je werken‘.

Missie.
Wij worden de beste werkgever voor professionals in het sociaal domein. Bij ons staan onze mensen op één. En ook op twee en drie. Waarom? Vanuit aandacht gaan mensen groeien, op alle vlakken. Wij gaan je helpen! Door structurele begeleiding ga jij nog meer energie halen uit je werk en loop jij voorop in kennis en kunde. Écht weer vanuit je flow kunnen werken. Zo brengen wij de Swung erin.

Visie.
Een sociaal domein waar vol positieve energie wordt gewerkt. Wij zien een sector voor ons waarin iedereen in zijn kracht staat en het werk uitvoert vanuit idealisme. Met meer aandacht voor de mens dan voor het proces en waar ruimte is om eigen ambities te ontdekken en waar te maken. Zo zorgen we voor gelukkige werknemers die maximaal bijdragen aan een mooiere maatschappij.

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 werkdagen laten we weten hoe een eventueel vervolg eruit komt te zien.

 • Telefonische kennismaking.

  Tijdens dit gesprek maak je kennis met je potentiële collega Maartje. Is er een klik? Dan plannen we een vervolgafspraak in en vragen we je om een assessment (persoonlijkheidstest) in te vullen. De uitslag hiervan bespreken we in een fysiek vervolggesprek.

 • Afspraak.

  We leren je graag beter kennen tijdens een vervolggesprek. Naast Maartje zal Stephan (Vestigingsmanager/ Consultant Onderwijs) hierbij ook aanwezig zijn. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op o.a. jouw assessment, werkzaamheden en ambitie(s).

 • 2e Afspraak.

  De tweede en tevens laatste afspraak vindt plaats met Bas, directeur en eigenaar van Swung. De filosofie van Swung staat tijdens dit gesprek centraal. Is er een match? Dan krijg je van ons een voorstel.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je kan aan de slag als Consultant Sociaal Domein.

Consultant Jeugdzorg

Maartje Hendriks.

Consultant Sociaal Domein

Heb je vragen of interesse in deze vacature? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse.

  Je collega.

  Het proces van consultant Maartje

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!