Swung logo

Traineeship Jeugdbeschermer

 • HBO / WO
 • Jeugdzorg
 • Heel Nederland
 • 28 - 36 uur p/w
 • €3.065 - €4.605
Hette

Traineeship Jeugdbeschermer: je toekomst in de jeugdzorg.

Talenten maken de toekomst. Jij dus. Als Trainee Jeugdbeschermer krijg je de mogelijkheid om te werken bij een maatschappelijke organisatie die zich richt op de begeleiding van jongeren in het gedwongen kader. Per september of oktober kan je al instromen! Als Jeugdbeschermer ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van beschermingsmaatregelen, zoals Onder Toezicht Stelling (OTS) en/ of Voogdij. Je werkt samen met ouders en/of jongeren om een plan van aanpak op te stellen en motiveert hen om de gestelde doelstellingen te bereiken. Daarnaast zet je passende hulpverlening in waar nodig en monitor je de voortgang van de jongeren. Met het Traineeship Jeugdbeschermer krijg jij als startende Jeugdbeschermer de begeleiding die nodig is om de focus te leggen op dat wat telt! Door structurele intervisie & coaching ga jij energie halen uit je werk en loop jij straks voorop in kennis en kunde!

Join
the
movement.

Functievereisten.

• Je hebt minimaal een HBO-diploma Social Work, SPH of MWD.
• Je hebt een SKJ-registratie of de mogelijkheid om deze met een voorregistratie aan te vragen.
• Je bent 28 tot 36 uur per week beschikbaar.

• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
• Je bent christen (protestant / katholiek etc.) en kunt aangeven wat dit voor jou betekent.

Arbeidsvoorwaarden.

Competitief salaris: We waarderen jouw ervaring en bieden een salaris tussen €3.065 en €4.605, afhankelijk van jouw expertise en vaardigheden.
Vakantiedagen: Geniet van een goede balans tussen werk en privé met 25 vakantiedagen per jaar.
Vakantiegeld: Uiteraard ontvang je ook 8% vakantiegeld, zodat je tijdens jouw vakantie extra kunt genieten.

Reiskostenvergoeding: We begrijpen dat je reiskosten maakt en willen je tegemoetkomen. Daarom bieden we een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer.
Externe coaching: Bij ons krijg je de mogelijkheid om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je ontvangt externe coaching van een ervaren jeugdprofessional om je te ondersteunen in jouw professionele groei.
Eindejaarsuitkering: Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering als extra beloning voor je inzet en bijdrage aan het team en de organisatie.

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en laten je binnen 2 werkdagen weten hoe een eventueel vervolg eruit komt te zien.

 • Assessment.

  Direct na je sollicitatie krijg je via de mail een uitnodiging om een gedragsassessment in te vullen.

 • Kennismaking.

  Je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze consultants.

 • Opdrachtgever.

  Bij wederzijdse interesse volgt er een gesprek met de opdrachtgever. Op basis van het assessment stellen wij een profiel van jou op en sturen deze met jouw cv naar onze opdrachtgever.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je kan aan de slag trainee Jeugdbeschermer. Tijdens je opdracht houden we regelmatig contact over o.a. jouw werkgeluk. Daarnaast organiseren wij regelmatig terugkomdagen voor intervisie en coaching.

Indien alles verloopt zoals gepland, zal je een jaarcontract ontvangen en in dienst treden bij Swung. Je zal een trainingsweek volgen om je voor te bereiden op je opdracht. Na bijna een jaar bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden bij onze opdrachtgever, maar dit is volledig optioneel. Als je er de voorkeur aan geeft om via Swung bij een andere opdrachtgever te werken, is dat uiteraard ook mogelijk.

Veelgestelde vragen.

Wanneer start het Traineeship Jeugdbeschermer?2023-11-15T10:03:01+00:00

Het Traineeship Jeugdbeschermer begint in overleg, afhankelijk van het aantal aanmeldingen dat we ontvangen, in 2024.

Ik ben niet christelijk. Kan ik als Jeugdbeschermer voor Swung werken?2023-07-07T06:59:32+00:00

Zeker weten! Bij Swung hebben we respect voor de overtuigingen van onze opdrachtgever. We erkennen echter ook dat niet iedereen een christelijke achtergrond heeft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om als Jeugdbeschermer bij ons te werken, ongeacht je religieuze achtergrond. We streven ernaar om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en zijn of haar talenten kan benutten.

Waarom wordt gevraagd of ik christelijk ben?2023-07-06T20:56:48+00:00

Onze opdrachtgever geeft aan dat het een organisatie is met een missie. Alles wat ze doen, is daar uiteindelijk naar terug te leiden. De hulpverlening komt voort uit de Bijbelse opdracht om onze naaste lief te hebben, naar het voorbeeld van Jezus Christus. Daarom is een persoonlijk christelijke geloofsovertuiging een voorwaarde om via Swung bij onze opdrachtgever te komen werken, zodat jij op jouw manier kunt bijdragen aan de missie.

Consultant Jeugdzorg

Maartje Hendriks.

Consultant Sociaal Domein

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact op. Of vul dit formulier in dan mailen, appen of bel ik jou.

Ik heb interesse.

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!

  Ga naar de bovenkant