Actueel    >    Nieuws

Hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit?

16 februari 2022

Wij willen de beste werkgever worden in de Jeugdzorg en het Onderwijs. En dan moet je dus weten waar de behoeftes liggen van de mensen die dagelijks voor ons aan het werk zijn. Daarom hebben wij op donderdag 27 januari een bijeenkomst georganiseerd voor een aantal van de Swungers die werkzaam zijn binnen het onderwijs. En daar stond een vraag centraal: Hoe ziet jouw ideale werkomgeving er uit? Een bijzonder geslaagde sessie waarin wij veel informatie hebben kunnen ophalen en bakken met inspiratie hebben kunnen op doen. Hier gaan we op korte termijn mee aan de slag zodat we deze input kunnen omzetten in concrete acties. Hier zullen we uiteraard onze Swungers intensief bij betrekken.

Wil jij ook werken bij Swung?

Binnen de jeugdzorg en het onderwijs zijn wij altijd op zoek naar nieuwe Swungers die weer met energie en plezier aan het werk willen in het sociaal domein & onderwijs.

Meer weten? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Bel mij terug

    Je ambities op scherp.

    Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

    Relevante artikelen.

    Cases, nieuws, events & podcasts!