Traineeship Primair Onderwijs

Je toekomst in het basisonderwijs.

Talenten maken de toekomst. Jij dus. Als toekomstige leraar of lerares wil je graag bij verschillende scholen binnen kijken. Zo kan jij je het beste voorbereiden op die toekomstige job. Dat snappen we. Wij gaan je helpen! Ben je al leerkracht maar wil je wat extra ondersteuning? Lees dan verder. Dan helpen we je uiteraard ook!

Voor de wereld ben je een leerkracht, maar voor jouw leerlingen ben je hun superheld. Ben jij een leerkracht die nooit vergeten zal worden door zijn of haar leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij hebt humor, maar je bent ook serieus wanneer je lesgeeft. Zo zorg je ervoor dat elke les leuk wordt. Voor vele scholen en groepen zijn wij op zoek naar dit soort swungers, want wij willen natuurlijk alleen de beste voor de klas!

Aanmelden

Make
it
swung.

4 redenen om deel te nemen aan dit Traineeship.

 • Een contract voor 40 uur per week waarbij je 36 uur per week aan de slag bent voor de klas. De resterende uren gebruiken we om jou optimaal te kunnen begeleiden en extra bij te scholen;
 • Je krijgt onder andere extra training en coaching op de volgende onderdelen: gesprekstechnieken, werken in combinatiegroepen, plaatsingswijzer, voeren van oudergesprekken, Parnassys etc.
 • Jong en bevlogen team van Swung collega’s die, net als jij, aan het begin van hun carrière binnen het basisonderwijs, speciaal onderwijs of voortgezet onderwijs staan.
 • Naast een volwaardige baan als leerkracht volg je het Traineeship om je verder te ontwikkelen. Het Traineeship duurt een heel schooljaar en zorgt ervoor dat jij een zachte landing krijgt in het primair onderwijs.

Word een superheld.

Van ons krijg jij alle vrijheid om je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Wij zorgen dat jij het maximale uit je talenten kan halen. Een traject waar je energie van krijgt. Vol begeleiding en aandacht. Inspiratie door bij verschillende scholen binnen te kijken. Praktische toepassing door aan de slag te gaan. En intervisies om van en met elkaar te leren.

Zo creëren we een basis waar je nog jaren op vooruit kan. Waardoor jij met plezier en energie voor de klas gaat staan. En daar staan wij weer voor.

Make it swung!

Janneke Rinsma.

Consultant Onderwijs

Heb je vragen of interesse in dit Traineeship Primair Onderwijs? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan benader ik jou.  Solliciteer

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!