Looking
for swung?

Hier kun je ons vinden. Of bellen. Of mailen.

 • Winschoterdiep 50
  9723 AB Groningen

Contactformulier
Contact adres

Get
some
swung.

Join the movement.

Help jij mee om het sociaal domein te veranderen? Wil jij ook bijdragen aan een mooiere maatschappij vanuit idealisme, passie en energie? En vind jij ook dat de mens weer centraal moet komen te staan? Swung dan met ons mee!


  People that make it swung.

  Bas Kingma.

  Directeur / Eigenaar

  Ik heb jarenlang als commercieel directeur gewerkt bij een grote uitzendorganisatie. Een prachtige maar pittige functie. Zeker in combinatie met een jong gezin. Lange dagen, veel onderweg en er komt veel op je af. Ik ging alleen maar harder en harder werken om alle ballen in de lucht te houden, totdat mijn lichaam op een gegeven moment zei: tot hier en niet verder. Het was duidelijk: het roer moest om. Samen met een coach ben ik een plan gaan maken dat er voor moest zorgen dat er wekelijks zoveel mogelijk tijd en energie naar mijn werk- en levensambities zou gaan. En met succes! Deze coaching hielp mij enorm bij het maken van keuzes en het stellen van grenzen, waardoor ik beter in mijn vel ging zitten en mij uiteindelijk weer fit en vitaal ging voelen. Ik pluk hier nog dagelijks de vruchten van. En deze ervaring zet ik graag in om jou te helpen!

  Stephan Belksma.

  Consultant Onderwijs

  Ik krijg energie van het werken bij Swung vanwege het inspirerende team. We dagen elkaar uit om iedere dag tot de beste resultaten te komen. Het is een leuke uitdaging om opdrachtgevers en professionals aan elkaar te verbinden en daarbij is het mooi om te zien dat bij ons de verantwoordelijkheid voor de ontwikkelingen en ambities niet alleen bij de werknemer ligt. Op gezette tijden zoeken we zelf contact om in gesprek te gaan. Op positieve wijze stimuleren we het nadenken over de nieuwe stappen in iemands carrière.

  Maartje Hendriks.

  Consultant Jeugdzorg

  Tot 1 september was ik werkzaam als Sales Consultant. Daar leerde ik een aantal jaren geleden Bas Kingma kennen, die ik met Swung welkom mocht heten als nieuwe huurder in ons pand aan het Winschoterdiep in Groningen. Er was gelijk een klik. In mijn werk stonden de mensen altijd centraal en probeerde ik altijd een verbindende factor te zijn tussen de huurders. Toen ik toe was aan de volgende stap in mijn carrière, ben ik met Bas in gesprek gegaan. Vanaf 1 september ben ik aan de slag gegaan als consultant sociaal domein bij Swung in Groningen.

  Niek Weistra.

  Recruitment Marketeer

  De filosofie van Swung spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat een ieder met plezier naar zijn of haar werk zou moeten gaan. Helaas is dit niet bij iedereen het geval, zeker niet in het onderwijs en sociaal domein. Ik hoop hier middels gerichte marketingactiviteiten een positieve bijdrage aan te kunnen leveren.

  stage marketing en communicatie

  Janneke Rinsma.

  Consultant Onderwijs

  Na 12 jaar, met veel plezier, werkzaam te zijn geweest als leerkracht bovenbouw binnen het primair onderwijs, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Swung ben ik werkzaam als consultant in het onderwijs. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging!

  Martin van Est.

  Consultant Jeugdzorg

  Na jaren werkzaam te zijn geweest in een commerciële functie in de farmaceutische industrie, had ik de beslissing genomen om voor mezelf te kiezen. Ik was veel bezig met geld verdienen en te doen wat ik dacht wat van me verwacht werd. Ik liep tegen veel dingen aan, waaronder het gehaaste en alsmaar meer moeten presteren. Samen met mijn gezin hebben we toen besloten om voor langere tijd een rondreis te maken door Europa. De rust en inzichten die ik ervaarde gun ik iedereen. Dit is de reden dat ik na de reis voor mezelf ben begonnen als Begeleider om mensen dit te laten ervaren. Hoe mooi en dankbaar dit werk ook was, ik miste iets. Dit is het vieren / ervaren met directe collegae en de variatie van een (iets) groter bedrijf. Dit heb ik gevonden bij Swung. Ik sta met volle 100% achter onze missie en visie en ben heel blij met de collegae, die ik nodig heb. Met mijn ervaring wil ik bij Swung jeugdzorg professionals begeleiden naar een leven dat energie geeft.

  Daniël Sagel.

  Stagiair Communicatie

  Mijn naam is Daniël en vanuit mijn opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool loop ik sinds september stage bij Swung. De visie van Swung spreekt mij enorm aan omdat ik in mijn directe omgeving veel te maken heb met mensen die in het onderwijs werken. Hierdoor weet ik van de hoge werkdruk en de behoefte aan verandering. Het lijkt mij enorm leuk om samen met Swung deze verandering in beweging te gaan zetten. Ook omdat ik wellicht zelf ooit in de toekomst nog wel de pabo wil gaan doen. Mijn hoofdtaak bij Swung is het onder handen nemen van de community. Mijn doel is om hier een plek van te maken waar alle Swungers elkaar helpen om het werkplezier te verhogen door ervaringen, tips, bestanden en verhalen met elkaar te delen. Daarnaast zal ik onder andere bezig gaan met het afnemen en uitschrijven van persoonlijke interviews voor op de website. Ik kijk enorm uit naar de komende periode en alles wat ik hier kan leren.