Looking
for swung?

Hier kun je ons vinden. Of bellen. Of mailen.

swung locaties

Kantoor Groningen.

Kantoor Zwolle.

Get
some
swung.

Join the movement.

Help jij mee om het onderwijs en het sociaal domein te veranderen? Wil jij ook bijdragen aan een mooiere maatschappij vanuit idealisme, passie en energie? En vind jij ook dat de mens weer centraal moet komen te staan? Swung dan met ons mee!  People that make it swung.

  Eigenaar-Directeur-Bas-Kingma

  Bas Kingma.

  Directeur / Eigenaar

  Ik heb jarenlang als commercieel directeur gewerkt bij een grote uitzendorganisatie. Een prachtige maar pittige functie. Zeker in combinatie met een jong gezin. Lange dagen, veel onderweg en er komt veel op je af. Ik ging alleen maar harder en harder werken om alle ballen in de lucht te houden, totdat mijn lichaam op een gegeven moment zei: tot hier en niet verder. Het was duidelijk: het roer moest om. Samen met een coach ben ik een plan gaan maken dat er voor moest zorgen dat er wekelijks zoveel mogelijk tijd en energie naar mijn werk- en levensambities zou gaan. En met succes! Deze coaching hielp mij enorm bij het maken van keuzes en het stellen van grenzen, waardoor ik beter in mijn vel ging zitten en mij uiteindelijk weer fit en vitaal ging voelen. Ik pluk hier nog dagelijks de vruchten van. En deze ervaring zet ik graag in om jou te helpen!

  Stephan Belksma.

  Consultant Onderwijs

  Ik krijg energie van het werken bij Swung vanwege het inspirerende team. We dagen elkaar uit om iedere dag tot de beste resultaten te komen. Het is een leuke uitdaging om opdrachtgevers en professionals aan elkaar te verbinden en daarbij is het mooi om te zien dat bij ons de verantwoordelijkheid voor de ontwikkelingen en ambities niet alleen bij de werknemer ligt. Op gezette tijden zoeken we zelf contact om in gesprek te gaan. Op positieve wijze stimuleren we het nadenken over de nieuwe stappen in iemands carrière.

  Maartje Hendriks.

  Consultant Jeugdzorg

  Tot 1 september was ik werkzaam als Sales Consultant. Daar leerde ik een aantal jaren geleden Bas Kingma kennen, die ik met Swung welkom mocht heten als nieuwe huurder in ons pand aan het Winschoterdiep in Groningen. Er was gelijk een klik. In mijn werk stonden de mensen altijd centraal en probeerde ik altijd een verbindende factor te zijn tussen de huurders. Toen ik toe was aan de volgende stap in mijn carrière, ben ik met Bas in gesprek gegaan. Vanaf 1 september ben ik aan de slag gegaan als consultant sociaal domein bij Swung in Groningen.

  Niek Weistra.

  Recruitment Marketeer

  De filosofie van Swung spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat een ieder met plezier naar zijn of haar werk zou moeten gaan. Helaas is dit niet bij iedereen het geval, zeker niet in het onderwijs en sociaal domein. Ik hoop hier middels gerichte marketingactiviteiten een positieve bijdrage aan te kunnen leveren.

  stage marketing en communicatie

  Janneke Rinsma.

  Consultant Onderwijs

  Na 12 jaar, met veel plezier, werkzaam te zijn geweest als leerkracht bovenbouw binnen het primair onderwijs, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Swung ben ik werkzaam als consultant in het onderwijs. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging!

  Mascha Storteboom.

  Consultant Onderwijs

  Na 10 jaar met veel plezier in het basisonderwijs te hebben gewerkt was ik toe aan verandering. Als consultant onderwijs help ik graag mee om het onderwijs te veranderen! Ik kijk er naar uit om leerkrachten te helpen bij het vinden van een passende werkplek waar ze de ruimte hebben om aan hun persoonlijke ambities te werken. Op die manier zorgen we ervoor dat leraren met plezier en energie voor de klas kunnen staan.