You’ve got
the Power!

You’ve got the Power!

Wil jij de ruimte voelen om ambities waar te maken en idealen na te streven?

Durf je keuzes te maken die het beste zijn voor jou en je omgeving? Het You’ve Got the Power programma is een individueel online coaching programma wat je in staat stelt je eigen impact te vergroten.

Samen met je eigen coach ga je aan de slag om een persoonlijk plan te ontwikkelen waarmee je zelfkennis vergroot, focus behoudt en energie krijgt van je werk!

Coaching Jeugdzorg
vacatures jeugdzorg

Voor wie?

 • Iedereen werkzaam in het sociaal domein in heel Nederland

 • Degenen die willen ontwikkelen als mens in het werk

 • Behoefte hebben aan met afstand kijken naar jezelf en je werkomgeving

Wat levert het op?

 • Terug naar de basis, duidelijkheid over je eigen waarden
 • Meer impact kunnen maken als mens in je werk
 • Beter weten wat je nodig hebt om je werk op jouw manier te doen

Wat heb je nodig?

 • €2.000 (tenzij je bij Swung werkt, dan doen wij deze investering)

 • 2.5 uur per maand

 • Een stabiele internetverbinding

Coaches.

Met deze coaches ga je aan de slag. De mensen waarmee we samenwerken zijn allemaal gecertificeerde en ervaren coaches. Gedreven om impact te maken met passie voor hun vak. Allemaal onafhankelijk van Swung en de plek waar je werkt. Door middel van jouw opgegeven voorkeuren matchen we je aan een coach. Zo zorgen we ervoor dat het klikt.

bert
Daan

Bas Kingma, oprichter Swung

Je bent je eigen instrument.

Bas Kingma (oprichter Swung), vertelt: “Ik ben Swung ooit begonnen, omdat ik zag dat het sociaal domein toe is aan verandering. De mensen die er werken moeten meer ruimte krijgen om het verschil te maken.

Persoonlijke ontwikkeling voor mijzelf is iets noodzakelijks. Zelf maak ik al jaren gebruik van een persoonlijke coach en investeer in mezelf vanuit het besef dat ik daardoor meer voor anderen kan betekenen. Hopelijk mag jij dit ook zo gaan ervaren.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een coach zou moeten hebben. Daarom bieden wij al onze professionals ons “You’ve got the Power”-programma aan. We zien dat het werkt en daarom hebben we ons programma onlangs ook toegankelijk gemaakt voor professionals binnen het sociaal domein die nog niet voor ons werken. Hoe tof is dat?”

Meer weten?

Download het programmaboekje.

  “Toen ik voor het eerst over het coachingsprogramma hoorde, was ik eerlijk gezegd een beetje sceptisch. Ik dacht bij mezelf: past dit wel bij me? Nu ik eenmaal midden in het programma zit, zou ik het iedereen aanraden. Ik leer veel over mijn kwaliteiten en valkuilen, die mij als startende professional niet volledig bekend waren. Zo ben ik nu bezig met hoe ik mijn kwaliteiten het beste tijdens mijn werk kan inzetten en krijg ik tips om mijn mindere aspecten te verbeteren. Super waardevol voor nu en later!”

  Marc PostMarc Post, Swung

  You’ve got the Power programma

  Kennismaken met je coach.

  Tijdens deze sessie zul je jouw coach beter leren kennen en meer inzicht krijgen in wat je de komende periode kan verwachten.

  TMA.

  Mensen zijn gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat dicht bij hun ware aard ligt. TMA maakt het mogelijk om objectief, constructief en diepgaand inzicht te krijgen van drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.

  Check-in.

  Tijdens deze check-in van 15 minuten kun je je hart luchten, vragen stellen, even sparren of ervaringen delen. Na elke coachingsessie is er een check-in.

  Coachingsessie.

  Tijdens de coachingsessies van een uur, waarvan er in totaal vijf zijn, ga je met jouw persoonlijke coach in gesprek om je zelfkennis te vergroten, inzicht te krijgen in jouw waarden en te bepalen hoe je dit kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk.

  • Kennismakingsgesprek

  • TMA

  • Check-in

  • Coachingsessie (5x)

  Je contactpersoon

  Janneke Rinsma.

  Recruitment & HR Consultant

  Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op. Of vul het formulier in dan mail, app of bel ik jou.

  Deel deze pagina

  Ja, ik wil in mezelf investeren!

  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.