Vacatures onderwijs.

Onze creatieve oplossingen zorgen ervoor dat mensen met plezier en energie voor de klas staan. Ze halen het maximale uit hun werk én uit hun leven. Zoals het hoort.

onderwijs

Werkdruk omlaag.
Plezier omhoog.
Wij helpen je.

Is het voor jou geen prettige tijd om in het onderwijs te werken? Dat snappen we. We zien het overal. Een te hoge werkdruk, veel wisselingen in de teams, (te) grote klassen. En last but not least: ook nog eens een bizarre Coronatijd. Toch lukt het onze mensen om positief en energiek te blijven. Hoe? Doordat wij focus leggen op wat wel kan. En meer tijd vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn.

Wij zien jou niet als professional, maar als mens. Wij willen weten waar jij gelukkig van wordt. En we stimuleren om met die zaken bezig te gaan. Je leven in balans. Zo hou je meer energie over, ben je minder vaak ziek en heb je veel meer plezier in je werk. Dat beloven we.

Vacatures Onderwijs.

Vacatures Onderwijs.

Binnen het onderwijs zijn wij doorlopend op zoek naar de functieprofielen: leerkracht onderbouwleerkracht bovenbouwintern begeleider en onderwijsassistent. Daarnaast hebben we een traineeship basisonderwijs ontwikkeld voor startende leerkrachten. Ben jij een (beginnende) leerkracht, intern begeleider of onderwijsassistent? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe swungers die weer met energie en plezier voor de klas willen staan.

 • Onderwijs

  Programma voor (startende) leerkrachten

  Voor startende leerkrachten met 0 tot 3 jaar werkervaring. Je carrière hoeft niet te eindigen als leerkracht. Wil jij ook doorgroeien tot bijv. intern begeleider of schoolleider?

 • Onderwijs

  Vacature Leerkracht speciaal onderwijs

  Als leerkracht speciaal onderwijs focus jij je op het ontwikkelingsperspectief van je leerlingen. Met extra aandacht. Als werkgever hebben wij aandacht voor jou als mens.

 • Onderwijs

  Vacature Intern begeleider

  De drijvende kracht van het zorgbeleid op school. Dat ben jij. Je zorgt dat iedereen doet wat belangrijk is.

 • Onderwijs

  Onderwijsassistent

  Als onderwijsassistent ben je de onmisbare schakel in de klas. Je ondersteunt, organiseert en zorgt dat de swung erin blijft.

 • Onderwijs

  Vacature Leerkracht onderbouw

  Als leerkracht in het basisonderwijs speel jij een centrale rol in het ontwikkelen van jonge kinderen. Wij zijn doorlopend op zoek naar leerkrachten.

 • Onderwijs

  Vacature Leerkracht bovenbouw

  Talenten voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Als leerkracht in het basisonderwijs wil jij niets liever dan jouw leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het VO.

Ontdek hoe de Schoolbrede Gedragsscan jouw school kan helpen!

De Schoolbrede Gedragsscan is een handige tool die scholen helpt bij het creëren van een veilig en positief schoolklimaat.

Je voelt de passie.

Je voelt die innerlijke drive om te doen en te gaan waar jij maar wilt. Om jouw idealen na te streven. Je durft keuzes te maken die voor jou het beste zijn en waar jij gelukkig van wordt. Het vuur van binnen brandt en laat jou vlammen.
Waar je maar wilt.

Actueel.

Cases, nieuws, events & podcasts!

Get
some
swung.

Join the movement.

Help jij mee om het onderwijs te veranderen? Wil jij ook bijdragen aan een mooiere maatschappij vanuit idealisme, passie en energie? En vind jij ook dat de mens weer centraal moet komen te staan? Swung dan met ons mee!