Intern begeleider

Vanuit passie impact maken in het onderwijs.

De drijvende kracht van het zorgbeleid op school. Dat ben jij. Je zorgt dat iedereen doet wat belangrijk is. Met als doel om iedere leerling het onderwijs te geven hij of zij verdient. Een onmisbare schakel dus.

Als intern begeleider weet jij dat iedere leerling in zijn eigen tempo de basisschool doorloopt. Dit betekent ook dat iedere leerling andere behoeftes heeft. Jij snapt dat. Met hart voor het basisonderwijs en gevoel voor organisaties maak jij het verschil. Jij hebt ervaring met de leerlingvolgsystemen waarin individuele prestaties en ontwikkelingen worden bijgehouden. Bij de analyse van die informatie vergeet jij nooit dat je te maken hebt met leerlingen die stuk voor stuk uniek zijn. Zorgbehoeftes weet je te vertalen naar goed zorgbeleid. Je werkt nauw samen met interne collega’s, stemt af met ouders en onderhoudt contacten met overkoepelende organisaties. Jij voelt je op je gemak als bemiddelaar en staat altijd klaar om advies te geven. Kortom: je bent een bekwame begeleider met swung. Klaar om impact te maken.

Find
your
swung.

Doen waar je hart ligt.

Wij hebben aandacht voor jouw ontwikkeling. De werkdruk op scholen stijgt en jij speelt een centrale rol in de organisatie van jouw school. Daarom zijn wij er voor jou! Je krijgt van ons de aandacht die je verdient. De vrijheid om je eigen doelen en ambities na te streven. En tijd vrij te maken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Want zo blijf jij bloeien en groeien. En dat zie je terug in de klas.

Wij helpen je de juiste werkomgeving te vinden waar jij helemaal op je plek zit. Waar jij gelukkig bent. Klinkt dit goed? Meld je aan, dan gaan we samen aan de slag. 

Janneke Rinsma.

Consultant Onderwijs

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan bel ik jou.
  Solliciteer

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!