Leerkracht bovenbouw basisonderwijs

Talenten voorbereiden op het voortgezet onderwijs.

Als leerkracht in het basisonderwijs wil jij niets liever dan jouw leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het voorgezet onderwijs. Vol passie en energie probeer je ze elke dag iets bij te brengen wat hen vormt richting de toekomst. Je begeleidt de kinderen in hun ontwikkeling naar onafhankelijkheid. Als leerkracht zie je hoe ieder kind uniek is. In jouw klas krijgt iedereen de kans om zijn talenten te leren kennen en ontwikkelen.

Je hebt oog voor de individuele leerlingen en een haarfijn gevoel voor de sfeer in de klas. Je bent enthousiast en zelfverzekerd en geeft dit vertrouwen door aan je leerlingen. Als ervaren leraar ben je bekend met het werken aan de hand van lesmodules. Toch weet je jouw leerlingen te blijven prikkelen en uitdagen. Kortom: je creëert een veilige en vrolijke omgeving waarin jouw leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Ben je een startende leerkracht? Of ben je al leerkracht, maar wil je wat extra ondersteuning? Swung heeft een traineeship basisonderwijs ontwikkeld, speciaal voor jou.

Ga naar het traineeship

Get
some
oomph.

Met plezier en energie voor de klas als leerkracht.

In jouw werk focus jij je op de ontwikkeling van je leerlingen. Als werkgever hebben wij aandacht voor jou als mens. Wij willen maar één ding: dat jij met plezier en energie voor de klas staat! Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo hou jij meer energie over, ben je minder vaak ziek en heb je veel meer plezier in je werk.

Wij helpen je de juiste werkomgeving te vinden waarin jij als leerkracht kan groeien en bloeien. Of beter gezegd: waarin jij kan swungen. Goed werk waar jij gelukkig van wordt. Klinkt dit goed? Snappen we. Vul het contactformulier in, dan gaan we samen aan de slag!

Janneke Rinsma.

Consultant Onderwijs

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.
  Solliciteer

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!