Leerkracht onderbouw basisonderwijs

Laat je leerlingen tot bloei komen.

Als leerkracht onderbouw in het basisonderwijs speel jij een centrale rol in de ontwikkeling van jonge kinderen. Vol passie en energie probeer je ze elke dag iets bij te brengen wat hen vormt richting de toekomst. Je begeleidt ze in hun ontwikkeling naar onafhankelijkheid. Je ziet hoe ieder kind uniek is en in jouw klas krijgt iedereen de kans om zijn talenten te leren kennen en ontwikkelen. Je hebt oog voor de individuele leerlingen en een haarfijn gevoel voor de sfeer in de klas.

Je creëert een veilige en vrolijke omgeving waarin de kinderen tot bloei komen in hun eigen tempo. In jouw klas leren zij door middel van speelse en creatieve opdrachten. Samenwerken en samen spelen. Als juf of meester heb je hart voor al je leerlingen en je draagt met passie bij aan hun ontwikkeling én de ontwikkeling van het primair onderwijs.

Get
some
oomph.

Met plezier en energie voor de klas als leerkracht onderbouw.

In jouw werk als leerkracht onderbouw focus jij je op de ontwikkeling van je leerlingen. Als werkgever hebben wij aandacht voor jou als mens. Wij willen maar één ding: dat jij met plezier en energie voor de klas staat! Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo hou jij meer energie over, ben je minder vaak ziek en heb je veel meer plezier in je werk.

Wij helpen je de juiste werkomgeving te vinden waarin jij kan groeien en bloeien. Of beter gezegd: waarin jij kan swungen. Goed werk waar jij gelukkig van wordt. Klinkt dit goed? Snappen we. Kom in contact, dan gaan we samen aan de slag.

Janneke Rinsma.

Consultant Onderwijs

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan bel ik jou.
  Solliciteer

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!