Vacature Leerkracht speciaal onderwijs

 • HBO/WO
 • Primair onderwijs
 • Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland & Flevoland
 • 8-40 uur p/w
 • €3.301 - €5.862
leerkracht speciaal onderwijs

Als leerkracht speciaal onderwijs ben jij de specialist voor een veilige en gestructureerde leeromgeving.

Als leerkracht speciaal onderwijs bied jij de ondersteuning die kinderen met andere mogelijkheden nodig hebben. Deze kinderen kunnen meerdere hulpvragen tegelijk hebben. Jij weet als geen ander hoe je om moet gaan met deze leerlingen. Met jouw gestructureerde uitleg maak jij alles begrijpelijk en heb je oog voor het individu. Zo krijgt iedere leerling het onderwijs die hij of zij verdient. Jij bent een echte doorzetter en maakt de kans op vervolgonderwijs of een passende plek op de banenmarkt groter voor deze leerlingen!

Ben je op zoek naar een baan in het regulier basisonderwijs? Word dan leerkracht bovenbouw of leerkracht onderbouw.

samen
impact
maken.

Met plezier en energie voor de klas als leerkracht speciaal onderwijs.

Swung is doorlopend op zoek naar enthousiaste leerkrachten speciaal onderwijs die voor een positieve flow kunnen zorgen binnen het speciaal onderwijs. In jouw werk focus jij je op het ontwikkelingsperspectief van je leerlingen. Met extra aandacht. Als werkgever hebben wij aandacht voor jou als mens. Wij willen maar één ding: dat jij met plezier en energie voor de klas staat!

Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo hou jij meer energie over, ben je minder vaak ziek en heb je veel meer plezier in je werk. Wij helpen je de juiste werkomgeving te vinden waarin jij als leerkracht speciaal onderwijs kan groeien en bloeien. Of beter gezegd: waarin jij kan Swungen. Goed werk waar jij gelukkig van wordt.

Klinkt dit goed? Snappen we. Vul onderstaand contactformulier in, dan gaan we samen impact maken!

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en streven ernaar om binnen 2 werkdagen te laten weten hoe een eventueel vervolg eruit komt te zien.

 • Telefonische kennismaking.

  Binnen twee werkdagen bellen we je. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Is er een klik? Dan plannen we een vervolgafspraak in.

 • Afspraak.

  We leren je graag beter kennen tijdens een vervolggesprek. Dit kan fysiek of via beeldbellen. Wat jouw voorkeur heeft. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op o.a. jouw ambitie(s). Is er een match? Dan krijg je van ons een voorstel!

 • Opdrachtgever.

  Je gaat in gesprek met de opdrachtgever. Deze hebben wij a.h.v. jouw wensen en behoeftes geselecteerd. Tijdens dit gesprek laat je zien waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je kan aan de slag als leerkracht speciaal onderwijs. Tijdens je opdracht houden we regelmatig contact over o.a. jouw werkgeluk. Daarnaast organiseren wij regelmatig inspirerende evenementen. Hier word jij als Swunger uiteraard als eerste voor uitgenodigd!

Janneke Rinsma

Janneke Rinsma.

Consultant Onderwijs Groningen

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met op. Of vul dit formulier in dan mailen, appen of bellen we jou.

Ik heb interesse.
  Je collega.

  Fiona, leerkracht speciaal onderwijs

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!