Onderwijsassistent

Positieve klassen vol energie.

Als onderwijsassistent ben je de onmisbare schakel in de klas. Je ondersteunt, organiseert en zorgt dat de swung erin blijft. Een zeer veelzijdige functie waarbij sociale en didactische vaardigheden essentieel zijn. Als onderwijsassistent begeleid je leerlingen één op één of in groepjes bij hun leertaken. Daarnaast zorg je voor structuur en een plezierige sfeer in de klas. Soms organiseer je zelfstandig een excursie of assisteer je de leraar bij het geven van de les.

Jij bent een echte sfeerproever en sfeermaker. Je bent oplettend en signaleert problemen. Samen met de leraar zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt en de kinderen het naar hun zin hebben. Je hebt hart voor de leerlingen en draagt met liefde bij aan hun ontwikkeling en de ontwikkeling van het primair onderwijs.

Get
some
oomph.

Werk met plezier en enthousiasme.

In jouw werk focus jij je op de ontwikkeling van je leerlingen. Als werkgever hebben wij aandacht voor jou als mens. Wij willen maar één ding: dat jij al je plezier en energie kwijt kan in het ontwikkelen van je leerlingen. Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Jij moeten kunnen groeien en bloeien. Swungen, zo noemen wij het. En we zorgen er dan ook voor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk voor je zijn. Zo hou jij meer energie over, ben je minder vaak ziek en heb je veel meer plezier in je werk.

Wij helpen je de juiste werkomgeving te vinden waar jij helemaal op je plek zit. Waar jij gelukkig bent. Klinkt dit goed? Snappen we. Meld je aan, dan gaan we samen aan de slag.

Janneke Rinsma.

Consultant Onderwijs

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan bel ik jou.  Solliciteer

  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!