Kennisfestival

Kennisfestival 2023.

21 september 2023.

Programma.

Deel 1.

Tijdens het eerste deel van het festival, van 15.00 uur tot 18.00 uur, kun je genieten van inspirerende sprekers en deelnemen aan boeiende workshops. Maak contact met gelijkgestemden en vergroot je netwerk. Het is dé gelegenheid om waardevolle verbindingen te leggen.

Hét evenement voor studenten en werknemers uit het pedagogische werkveld!

Wil jij je kennis delen, inspiratie opdoen, netwerken en feesten? Dan is het Kennisfestival speciaal voor jou!

Deel 2.

Het tweede deel begint om 18:30 uur en gaat door tot 23:00 uur. We hebben getalenteerde DJ’s die de avond zullen vullen met goede energie.

Organisatie.

Swung slaat de handen ineen met vier Groningse studieverenigingen. Allemaal verenigingen die actief zijn in het pedagogisch werkveld. Samen organiseren wij de eerste editie van het Kennisfestival!

Sprekers.

Ewout Genemans

Ewout Genemans.

Presentator Ewout Genemans duikt vol empathie en oprechte nieuwsgierigheid in verborgen werelden, op zoek naar verhalen die de maatschappij raken. Het grote publiek kent hem o.a. van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt, Bureau Rotterdam en Beruchte Gevangenissen, waarin hij niet terugdeinst voor uitzonderlijke en gevaarlijke situaties. Met zijn kritische houding weet hij complexe onderwerpen eenvoudiger te maken voor iedereen en taboes te doorbreken. Altijd met een open houding en een gezonde dosis humor.

Ismail Aghzanay.

Ismail, bekend als Leraar van het Jaar in zowel Rotterdam (2018) als landelijk (2021). Hij inspireert, motiveert en raakt harten als spreker, dagvoorzitter en leraar. Ismail verschijnt regelmatig in tv-programma’s en schrijft voor bekende kranten. Hij werkt momenteel aan een boek over succesvol leiderschap in het onderwijs. Met Ismail als spreker kun je enthousiasme en inspiratie verwachten.

Locatie.

Het Kennisfestival wordt gehouden op het terrein van Stadslab Groningen!

De moderne en inspirerende omgeving op het Suikerunieterrein zorgt voor een sfeervolle en creatieve setting. Met een unieke industriële charme, creëren we een onvergetelijke ervaring!

Workshops.

Lian Wijnholt

Lian Wijnholt.

Tijdens deze workshop word je stap voor stap meegenomen in de vorming van gedrag en de invloed ervan op interactie met kinderen. Lian heeft een studie in ontwikkelingspsychologie gevolgd aan de RUG. In 2019 is ze afgestudeerd en begonnen als gedragsdeskundige in het speciaal onderwijs. Na twee jaar heeft ze de overstap gemaakt naar DilemmaManager, waar ze zich bezighoudt met de oorsprong en de uiting van gedrag. In haar werk reflecteert ze op gedrag, maakt ze anderen bewust van onderliggende psychologische concepten en biedt ze praktische handvatten om zelfredzaamheid te bevorderen.

Groei & Ontwikkeling in het Onderwijs.

Deze workshop wordt gegeven door Astrid Mulder, een onderwijsprofessional met uitgebreide ervaring als leerkracht, schoolleider, gedragsspecialist en coach. Astrid is daarnaast begeleider van startende leerkrachten die werkzaam zijn bij Swung. Zij zal jullie begeleiden op een reis naar persoonlijke en professionele groei.

danny

Danny Erenstein.

“Professioneel Lui versus De Luie Professional”. Heb je jezelf ooit betrapt op momenten waarop je dacht: “Ik zou eigenlijk harder moeten werken, maar ik voel me gewoon zo lui”? Of misschien heb je anderen veroordeeld voor wat je als luiheid beschouwde? Het blijkt dat er een wetenschap achter dit fenomeen zit. Danny staat klaar om je de geheimen van ‘luiheid’ te onthullen!

Tickets.

Koop hier je tickets en kies tussen twee opties: tickets exclusief consumpties of tickets inclusief consumpties! Gebruik kortingscode ‘SWUNG’ en  krijg 20% korting. Een kaartje kost dan slechts €11,20!

Veelgestelde vragen.

Hoeveel kaartjes zijn er beschikbaar voor het Kennisfestival?2023-06-29T14:47:27+00:00

Er zijn in totaal 500 kaartjes beschikbaar voor het Kennisfestival. Wees er snel bij, want op is op!

Is er eten beschikbaar tijdens het Kennisfestival?2023-06-29T14:33:30+00:00

Ja, er zijn verschillende eetmogelijkheden beschikbaar, waaronder foodtrucks. Je kunt genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes terwijl je van het festival geniet.

Welke workshops worden er aangeboden?2023-06-29T14:32:14+00:00

Swung biedt de workshop “Kickstart je Carrière” aan, waar je waardevolle inzichten en handige tips krijgt van experts. Daarnaast zal Astrid Mulder een workshop geven over “Groei & Ontwikkeling in het Onderwijs”, waarbij ze haar uitgebreide ervaring als onderwijsprofessional deelt.

Wie zijn de sprekers op het festival?2023-08-15T13:01:40+00:00

Een van de sprekers op het festival is Ewout Genemans, hij duikt vol empathie en oprechte nieuwsgierigheid in verborgen werelden, op zoek naar verhalen die de maatschappij raken. Het grote publiek kent hem o.a. van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt, Bureau Rotterdam en Beruchte Gevangenissen, waarin hij niet terugdeinst voor uitzonderlijke en gevaarlijke situaties. Met zijn kritische houding weet hij complexe onderwerpen eenvoudiger te maken voor iedereen en taboes te doorbreken. Altijd met een open houding en een gezonde dosis humor.

De tweede spreker is Ismail Aghzanay, bekend als Leraar van het Jaar in zowel Rotterdam als landelijk. Hij inspireert, motiveert en raakt harten.

Waar kan ik tickets kopen en welke opties zijn er?2023-07-03T15:18:17+00:00

Tickets voor het Kennisfestival 2023 kunnen via deze link worden gekocht. Je kunt kiezen tussen twee opties: tickets exclusief consumpties of tickets inclusief consumpties. Als lid van Le Baso, Maslow, Daskalos of Gente ontvang je 20% korting. Als je nog geen lid bent, kun je je snel inschrijven!

Voor wie is het Kennisfestival bedoeld?2023-06-29T14:27:03+00:00

Het Kennisfestival is speciaal ontworpen voor studenten van pedagogische opleidingen, zoals pabo, social work, toegepaste psychologie en andere pedagogische studies. Het is een unieke kans om samen te komen, kennis te delen, inspiratie op te doen, te netwerken en te feesten.

Wat staat er op het programma van het Kennisfestival?2023-06-29T14:26:18+00:00

Het Kennisfestival is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, van 15:00 uur tot 18:00 uur, bestaat uit inspirerende sprekers en boeiende workshops. Hier kun je contact leggen met gelijkgestemden en je netwerk vergroten. Het tweede deel, dat start om 18:30 uur en doorgaat tot 23:00 uur, biedt optredens van getalenteerde DJ’s voor een energieke avond.

Wanneer vindt het Kennisfestival 2023 plaats?2023-06-29T14:24:47+00:00

Het Kennisfestival staat gepland op 21 september 2023, met activiteiten van 15:00 uur tot 23:00 uur. De inloop begint om 14:00 uur en duurt tot 15:00 uur.

2023-11-20T14:06:56+00:00
Ga naar de bovenkant