Vacature Consulent Schuldhulpverlening

 • HBO/WO
 • Participatiewet
 • Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel
 • 8-40 uur p/w
 • €2.500 - €4.350
Foto Daniel Klein

Werken als Consulent Schuldhulpverlening.

Als schuldhulpverlener werk jij met het einddoel helder voor ogen. Jij begeleidt burgers met schulden weer richting een schuldenvrije situatie. Dit doe je door de oorzaken van de financiële problemen helder te krijgen, de hoogte van de schulden en de gehele financiële situatie in kaart te brengen en vervolgens een plan van aanpak te schrijven om samen met de schuldenaar zijn situatie weer op orde te krijgen. Ook onderhandel je en houd je contact met de schuldeisers over het afhandelen van de problemen en help je de schuldenaar met het aanvragen van betalingsregelingen. Jij kijkt naar wat er echt moet gebeuren, in plaats van wat de regels voorschrijven. En daarom pas je bij Swung!

Join
the
movement.

De Consulent Schuldhulpverlening doet wat écht nodig is.

Wij helpen jou om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. En wij weten dat er steeds meer van jou gevraagd wordt. Regels, procedures en begrotingstekorten hebben steeds meer invloed op het werk van een Consulent Schuldhulpverlening. Dit maakt het niet altijd even makkelijk om burgers te begeleiden naar een schuldenvrije toekomst.

Wij vinden dat dit anders moet. Onze focus gaat altijd naar de mens. Naar jou. Wij willen maar één ding: dat jij vol focus en energie het verschil kan maken. Elke dag opnieuw. Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo kan jij met goede energie aan het werk blijven. Vanuit de idealen waarmee jij oorspronkelijk voor dit vak hebt gekozen. Samen zoeken we de beste plek. Klinkt dit goed? Solliciteer! Dan gaan we samen aan de slag.

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden als Consulent Schuldhulpverlening?2023-01-06T08:50:13+00:00

– Je verdient tussen de €2.500 – €4.350,- per maand

– Eindejaarsuitkering 💸

– 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris

– 25 vakantiedagen

Wat doe je als Consulent Schuldhulpverlening?2023-01-06T08:52:06+00:00

Als consulent ben jij dé specialist op het gebied van schuldhulpverlening en voer je zelfstandig schuldregeltrajecten uit. Je bepaalt de strategie van het schuldhulpverleningstraject. Je bent de bemiddelaar tussen degene met schulden en schuldeiser.

Waar kan je werken als Consulent Schuldhulpverlening?2023-01-06T08:53:33+00:00

Bij Swung kan je als Consulent Schuldhulpverlening werken bij één of meerdere gemeentelijke opdrachtgevers bij jou in de buurt. Ondanks dat je aan de slag gaat bij een externe opdrachtgever, zien én behandelen we jou als een directe collega. Een Swunger!

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en streven ernaar om binnen 2 werkdagen te laten weten hoe een eventueel vervolg eruit komt te zien.

 • Telefonische kennismaking.

  Binnen twee werkdagen bellen we je. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Is er een klik? Dan plannen we een vervolgafspraak in.

 • Afspraak.

  We leren je graag beter kennen tijdens een vervolggesprek. Dit kan fysiek of via beeldbellen. Wat jouw voorkeur heeft. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op o.a. jouw ambitie(s). Is er een match? Dan krijg je van ons een voorstel.

 • Opdrachtgever.

  Je gaat in gesprek met de opdrachtgever. Deze hebben wij a.h.v. jouw wensen en behoeftes geselecteerd. Tijdens dit gesprek laat je zien waarom jij dé ideale kandidaat bent voor deze functie.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je kan aan de slag als Consulent Schuldhulpverlening. Tijdens je opdracht houden we regelmatig contact over o.a. jouw werkgeluk. Daarnaast organiseren wij regelmatig inspirerende evenementen. Hier word jij als Swunger uiteraard als eerste voor uitgenodigd.

Janneke Rinsma

Janneke Rinsma.

Consultant

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse.
  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!

  Ga naar de bovenkant