Actueel    >    Nieuws

Meewerkstage Content Marketing | September 2024

23 mei 2024

team swung

📍 Groningen
📅 september 2024

Werkplezier, passie en motivatie. Dat is een meewerkstage bij Swung. Wij zoeken per september weer een stagiair(e) die ons komt versterken op het gebied van Marketing & Communicatie. Volg jij een Marketing & Communicatie gerelateerde opleiding en wil jij graag ervaring op doen? Lees dan snel verder! Want, bij Swung mag jij het volgende verwachten: dé kans om jezelf verder te ontwikkelen, écht impact maken én uiteraard een stagevergoeding.

Swung is een werkgever met een missie! Wij koppelen onze professionals aan de juiste opdrachtgever. Dit doen wij binnen het sociaal domein. Het is voor ons belangrijk dat onze professionals met de juiste energie én de juiste begeleiding aan het werk gaan. Zo zorgen we samen voor meer werkplezier en minder werkdruk.

Dit ga je doen.

✔️ Content creëren voor onze huidige kanalen: LinkedIn, Instagram en TikTok en de website.
✔️ Overige marketingactiviteiten: designs maken in Canva voor banners, flyers etc..

Dit doe je uiteraard niet alleen. Samen met Niek (Recruitment Marketeer bij Swung) en partner Brilliant Orange. Wij kijken samen met jou naar hoe jouw opleidingseisen, jouw eigen interesses en de vraag van Swung samen kunnen komen tot een leuke en uitdagende stage. Daar gaan wij voor!

Bij Swung krijg je alle ruimte om te doen waar jij energie van krijgt!

Wat bieden wij.

📈 Ruimte voor ontwikkeling en creativiteit 

⏰ 24 – 40 uur per week

💸 Een stagevergoeding van €350 o.b.v. een fulltime stage

🍺 Gezellige vrijmibo’s en tafeltennis

🌇 Gave werkplek in het centrum: per oktober verhuizen we naar Zuiderpark 1

Over Swung.

Er moet wat veranderen aan de manier waarop er nu gewerkt wordt binnen het sociaal domein. Swung werkt elke dag hard om deze verandering in gang te zetten.

Swung ziet een sociaal domein voor zich waarin iedereen in zijn of haar kracht staat en het werk uitvoert vanuit idealisme. Met meer aandacht voor de mens dan voor het proces en waar ruimte is om eigen ambities te ontdekken en waar te maken. Zo zorgen we voor gelukkige werknemers die maximaal bijdragen aan een mooiere maatschappij. Ons motto is niet voor niets ‘zo wil je werken‘.

Wij zoeken iemand die.

❤️ Sociaal ingesteld is; Swung heeft een gezellig team!

💯 Enthousiast wordt van het maken van creatieve content

💥 Een assertieve instelling heeft; zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zien we graag

Zij gingen je voor.

Doreen Jelsema

Doreen Jelsema.

Is stagiaire bij Swung.

“Mijn stageperiode bij Swung is een mooie ervaring. Het team is gezellig en ik ga elke dag met plezier heen. De vrijheid die ik krijg om mijn werkzaamheden op te pakken, gecombineerd met de open cultuur waar ik altijd iemand kan aanspreken voor overleg, maakt dit de ideale leeromgeving.”

Daniël Sagel.

Was stagiair bij Swung en student Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen.

“Ik sta voor de volle 100% achter de visie van Swung. In mijn directe omgeving heb ik veel te maken met mensen die in het onderwijs werken. Hierdoor krijg ik de behoefte aan verandering binnen deze sector van dichtbij mee. Ik vind het erg tof dat ik met mijn stage een bijdrage kan leveren aan het inzetten van deze verandering.” – Daniël.

Lees hier hoe hij de eerste helft van zijn stage ervaren heeft.

Stagiaire Emily

Emily van der Linde.

Was stagiaire bij Swung.

“Bij Swung zorgden de vrijheid, de eigen verantwoordelijkheid en het goede en leuke contact met mijn collega’s voor een fijne stage. Een combinatie van meewerken en onderzoek maakte dat ik veel contact had met professionals, wat ik heel erg leuk vond. Mijn taken werden bepaald n.a.v. mijn interesses en opleidingseisen.” – Emily.

samen
impact
maken.

stage marketing en communicatie

Niek Weistra.

Recruitment Marketeer

Heb je vragen of interesse in deze stageplek? Vul dan dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse. 👇

    Relevante artikelen.

    Cases, nieuws, events & podcasts!

    Je ambities op scherp.

    Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.