Actueel    >    Nieuws

Vacature meewerkstage Marketing & Communicatie | Groningen

14 juni 2022

Solliciteer

Werkplezier, passie en motivatie. Dat is een meewerkstage bij Swung. Per september (eerder in overleg) zoeken wij een stagiair(e) die ons marketingteam komt versterken. Swung staat voor je werk uitvoeren vanuit idealisme. Wij gaan het onderwijs en de jeugdzorg veranderen. Met meer aandacht voor de mens dan voor het proces. Ga jij met Marketing & Communicatieskills het verschil maken? Doe dan met ons mee en lees snel verder!

Feiten.

📈 Ruimte voor ontwikkeling en creativiteit 

🙌 Focus op jouw interesses

⏰ 24 – 40 uur per week

💸 Een stagevergoeding van €300 o.b.v. een fulltime stage

🍺 Gezellige vrijmibo’s en tafeltennis

🌇 Gave werkplek met uitzicht op de skyline van Groningen

✅ Thuiswerken? Geen probleem! Maar op kantoor is wel gezelliger..

Dit ga je doen.

Bij ons krijg je alle ruimte om te doen waar jij energie van krijgt.

Samen met onze creatieve en strategische partners ben jij medeverantwoordelijk voor de content van Swung op de socials, maar ook op de website. Of deze content aanslaat, analyseer je vervolgens via bijvoorbeeld Google Analytics.

Vind je het bijvoorbeeld leuk om blogs te schrijven? Leuk! Of pak onze auto om vervolgens een interview af te nemen bij een van onze Swungers! (Zo noemen wij elkaar 😉). Dit interview werk je vervolgens uit en mag je zelf plaatsen op onze website. Heb je ervaring met WordPress? Dat komt dan goed uit! Heb je dit nog niet? Geen ramp. Dat leren we je dan wel.

Wij kijken samen met jou naar hoe jouw opleidingseisen, jouw eigen interesses en de vraag van Swung samen kunnen komen tot een leuke en uitdagende stage. Daar gaan wij voor!

Over Swung.

Wij worden de beste werkgever voor professionals in het sociaal domein en het onderwijs.

Bij ons staan onze mensen op één. En ook op twee en drie. Waarom? Vanuit aandacht gaan mensen groeien, op alle vlakken. Thuis, op de sportclub, op het werk. Overal. We stimuleren en helpen om je leven in balans te krijgen. Zo brengen we die swung erin. Écht weer vanuit je flow kunnen werken.

Wij zien een sector voor ons waarin iedereen in zijn kracht staat en het werk uitvoert vanuit idealisme. Met meer aandacht voor de mens dan voor het proces en waar ruimte is om eigen ambities te ontdekken en waar te maken. Zo zorgen we voor gelukkige werknemers die maximaal bijdragen aan een mooiere maatschappij. Ons motto is niet voor niets ‘zo wil je werken’.

samen
impact
maken.

stage marketing en communicatie

Niek Weistra.

Recruitment Marketeer

Heb je vragen of interesse in deze vacature? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse. 👇

    Solliciteer

    Je ambities op scherp.

    Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

    Relevante artikelen.

    Cases, nieuws, events & podcasts!