Actueel    >    Nieuws

Stage Content Marketing | Groningen

15 januari 2023

stage online marketing communicatie

📍 Groningen
📅 september 2023

Werkplezier, passie en motivatie. Dat is een meewerkstage bij Swung. Wij zoeken per september weer een of twee stagiair(e)s die ons komen versterken op het gebied van (content)marketing. Volg jij een marketing gerelateerde opleiding en wil jij graag ervaring op doen? Lees dan snel verder! Want, bij Swung mag jij het volgende verwachten: dé kans om jezelf verder te ontwikkelen, écht impact maken met jouw werkzaamheden en uiteraard een stagevergoeding.

Swung is een werkgever met een missie! Wij koppelen onze professionals aan de juiste opdrachtgever. Dit doen wij binnen het onderwijs en het sociaal domein. Het is voor ons belangrijk dat onze professionals met de juiste energie én de juiste begeleiding aan het werk gaan. Zo zorgen we samen voor meer werkplezier en minder werkdruk.

Dit ga je doen.

In 2023 willen wij ons richten op professionals met 0 tot 4 jaar relevante werkervaring. Uiteraard willen wij aanwezig zijn op de kanalen waar deze doelgroep zich bevindt. Je voelt ‘em waarschijnlijk al aankomen: dit wordt jouw verantwoordelijkheid!

✔️ Content creëren voor onze huidige kanalen: LinkedIn, Instagram, de Swung Community en de actueel pagina van deze website;
✔️ Content creëren voor eventuele nieuwe kanalen: TikTok? Snapchat? etc.
✔️ Overige marketingactiviteiten: designs maken voor banners, flyers of bijvoorbeeld attentiekaartjes.

Dit doe je uiteraard niet alleen. Het marketingteam bestaat uit Niek (Recruitment Marketeer bij Swung) en Mathé (Contentstrateeg bij partner Brilliant Orange). Wij kijken samen met jou naar hoe jouw opleidingseisen, jouw eigen interesses en de vraag van Swung samen kunnen komen tot een leuke en uitdagende stage. Daar gaan wij voor!

Bij Swung krijg je alle ruimte om te doen waar jij energie van krijgt!

Wat bieden wij.

📈 Ruimte voor ontwikkeling en creativiteit 

⏰ 24 – 40 uur per week

💸 Een stagevergoeding van €350 o.b.v. een fulltime stage

🍺 Gezellige vrijmibo’s en tafeltennis

🌇 Gave werkplek met uitzicht op de skyline van Groningen

Over Swung.

Wij worden de beste werkgever voor professionals in het sociaal domein en het onderwijs.

Er moet wat veranderen aan de manier waarop er nu gewerkt wordt binnen het sociaal domein en het onderwijs. Swung werkt elke dag hard om deze verandering in gang te zetten.  Dit vraagt om moed, vertrouwen in onze missie en een vechtersmentaliteit die wij de Braveheart-mentaliteit noemen. Heb je de film Braveheart nog niet gezien? Dan moet je deze absoluut eer keer gaan kijken. De film vertelt het leven van de legendarische Schotse rebel en vrijheidsstrijder William Wallace die aan het einde van de 13e en begin 14e eeuw tegen de onderdrukking van de Engelse koning Edward I in verzet kwam. Vanuit een rotsvast vertrouwen in zijn missie en een brandend verlangen om zijn doel te bereiken, wist William Wallace een grote groep mensen te inspireren om op te komen voor de vrijheid van Schotland en daarmee geschiedenis te schrijven.

Swung ziet de sectoren Onderwijs en Sociaal Domein voor zich waarin iedereen in zijn of haar kracht staat en het werk uitvoert vanuit idealisme. Met meer aandacht voor de mens dan voor het proces en waar ruimte is om eigen ambities te ontdekken en waar te maken. Zo zorgen we voor gelukkige werknemers die maximaal bijdragen aan een mooiere maatschappij. Ons motto is niet voor niets ‘zo wil je werken‘.

Wij zoeken iemand die.

📚 Minimaal een relevante hbo opleiding volgt

🔥 Een proactieve houding heeft; eigen inbreng wordt altijd gewaardeerd

❤️ Sociaal ingesteld is; Swung heeft een enorm gezellig team!

💯 Enthousiast wordt van het maken van creatieve content

💥 Een assertieve instelling heeft; zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zien we graag

😍 Affiniteit heeft met het onderwijs en/of het sociaal domein (pre)

Zij gingen je voor.

Daniël Sagel.

Stagiair bij Swung en student Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen.

“Ik sta voor de volle 100% achter de visie van Swung. In mijn directe omgeving heb ik veel te maken met mensen die in het onderwijs werken. Hierdoor krijg ik de behoefte aan verandering binnen deze sector van dichtbij mee. Ik vind het erg tof dat ik met mijn stage een bijdrage kan leveren aan het inzetten van deze verandering.” – Daniël.

Lees hier hoe hij de eerste helft van zijn stage ervaren heeft.

Stagiaire Emily

Emily van der Linde.

Was stagiaire bij Swung.

“Bij Swung zorgden de vrijheid, de eigen verantwoordelijkheid en het goede en leuke contact met mijn collega’s voor een fijne stage. Een combinatie van meewerken en onderzoek maakte dat ik veel contact had met professionals, wat ik heel erg leuk vond. Mijn taken werden bepaald n.a.v. mijn interesses en opleidingseisen.” – Emily.

samen
impact
maken.

stage marketing en communicatie

Niek Weistra.

Recruitment Marketeer

Heb je vragen of interesse in deze stageplek? Vul dan dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse. 👇

    Relevante artikelen.

    Cases, nieuws, events & podcasts!

    Je ambities op scherp.

    Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.