Actueel    >    Nieuws

Fotoverslag Swung BBQ 2023

23 juni 2023

Bij Swung hechten we veel waarde aan het organiseren van bijeenkomsten waar professionals uit het sociaal domein en het onderwijs samenkomen. Het draait allemaal om inspiratie en het opbouwen van sterke banden. We geloven dat het cruciaal is om gelijkgestemde collega’s bij elkaar te brengen om echte verandering in deze sectoren teweeg te brengen.

Op donderdag 22 juni kwamen we samen in Het StrandHuis in Meerstad, waar maar liefst 36 enthousiaste Swungers aanwezig waren. Deze Swungers zijn professionals die nauw betrokken zijn bij Swung en onze missie ondersteunen. Het was een inspirerende bijeenkomst waar we ideeën uitwisselden, ervaringen deelden en nieuwe inzichten opdeden.

Het is ontzettend belangrijk om samen te komen met collega’s en gelijkgestemden. Allereerst geeft het ons de kans om te netwerken en relaties op te bouwen met mensen die dezelfde passies en doelen delen.

Tijdens deze bijeenkomsten worden we geïnspireerd en gemotiveerd. We luisteren naar succesverhalen, uitdagingen en oplossingen van anderen, en dat stimuleert onze creativiteit en helpt ons om nieuwe en innovatieve ideeën te bedenken. Door ervaringen te delen en gemeenschappelijke problemen te bespreken, krijgen we nieuwe inzichten en zien we kansen om te groeien en onszelf te verbeteren.

Als we onze krachten bundelen en samenwerken aan projecten en initiatieven, kunnen we samen impact maken. Dit gaat verder dan wat we alleen kunnen bereiken. Het gezamenlijke streven naar verandering in het sociaal domein en het onderwijs wordt versterkt door de sterke verbondenheid die ontstaat wanneer gelijkgestemde professionals samenkomen.

Kortom, het samenkomen met collega’s is van onschatbare waarde. Het biedt een platform voor netwerken, inspiratie en samenwerking, en het creëert een gemeenschap van professionals die zich inzetten voor broodnodige veranderingen in het sociaal domein en het onderwijs. Door samen te werken kunnen we impactvolle resultaten behalen en een positieve invloed uitoefenen op onze sectoren.

Wil jij ook werken bij Swung?

Binnen de jeugdzorg en het onderwijs zijn wij altijd op zoek naar nieuwe Swungers die weer met energie en plezier aan het werk willen in het sociaal domein & onderwijs.

Meer weten? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Bel mij terug

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Relevante artikelen.

Cases, nieuws, events & podcasts!

Je ambities op scherp.

Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.