Vacatures jeugdzorg.

Binnen de jeugdzorg zijn wij doorlopend op zoek naar de functieprofielen: Regievoerder AMV, Ambulant BegeleiderCasemanager Jeugd, OrthopedagoogJeugdbeschermer en GZ Psycholoog. Staat je functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe swungers die weer met energie en plezier aan het werk willen in het sociaal domein.

vacature orthopedagoog

Durf te kiezen.
Doe wat je belangrijk vindt.
Wij helpen je.

Wij zien dat de Jeugdzorg als sector de afgelopen jaren steeds meer verkrampt. Er is te veel focus op bureaucratische processen, regels en papierwerk. En die halen alle energie uit het werk.

Wij zetten juist de mens centraal. Want mensen maken het verschil. Het begint allemaal bij een stuk bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel. Keuzes durven maken en de dingen doen die je écht belangrijk vindt. Dit zorgt voor meer energie, minder uitval en meer plezier in het werk. Als werkgever heeft dit onze volledige focus. Het gaat ons om jouw ambities, passie en werkbeleving. Wij sturen niet op cijfers of kwantiteit, maar op geluk, energie en balans. De swung erin. Zo wil je werken!

Vacatures jeugdzorg.

Vacatures jeugdzorg.

 • Jeugdzorg

  Vacature COA

  Solliciteer nu op de Vacature COA en en maak een positief verschil in het leven van alleenstaande minderjarige vluchtelingen.

 • Jeugdzorg

  Vacature Regievoerder AMV

  Solliciteer nu op de vacature Regievoerder Minderjarige Vluchtelingen en maak een positief verschil in het leven van vluchtelingen.

 • Jeugdzorg

  Vacature Casemanager Jeugd

  Help de jongeren weer vooruit! Jij gaat een uitdaging niet uit de weg. Zeker niet als het gaat om jongeren die zich in complexe situaties bevinden.

 • Jeugdzorg

  Vacature Ambulant begeleider

  Focus op gedrag. Als jeugdzorgwerker – of ambulant hulpverlener jeugdzorg – werk je met jongeren die problemen hebben.

 • Jeugdzorg

  Vacature Jeugdbeschermer

  Kinderen zorgeloos en energiek laten opgroeien. Werken met kinderen, jongeren en ouders is een uitdaging waar jij energie van krijgt.

 • Jeugdzorg

  Vacature Orthopedagoog

  Kennis van mensen. Als Orthopedagoog of Gedragswetenschapper ben je geïnteresseerd in mensen. Net als wij. Alleen heb jij een net iets andere focus.

Ook benieuwd naar onze visie op het onderwijs?

Met plezier voor de klas. Je leven in balans. Doen waar je gelukkig van wordt. In het primair onderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs

Je voelt de passie.

Je voelt die innerlijke drive om te doen en te gaan waar jij maar wilt. Om jouw idealen na te streven. Je durft keuzes te maken die voor jou het beste zijn en waar jij gelukkig van wordt. Het vuur van binnen brandt en laat jou vlammen. Waar je maar wilt.

Actueel.

Cases, nieuws, events & podcasts!

Get
some
swung.

Join the movement.

Help jij mee om het sociaal domein te veranderen? Wil jij ook bijdragen aan een mooiere maatschappij vanuit idealisme, passie en energie? En vind jij ook dat de mens weer centraal moet komen te staan? Swung dan met ons mee!