Vacature COA

 • HBO + SKJ-registratie
 • Jeugdzorg
 • Heel Nederland
 • 28 - 36 uur p/w
 • €3.080 - €4.601

Vacatures COA bij Swung

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden bij Swung met onze COA vacatures! Of je nu een HBO- of MBO-achtergrond hebt, wel of geen SKJ-registratie, er is een passende rol voor je. Deze pagina biedt alles wat je moet weten over onze rol in de asielopvang en hoe jij als toekomstige medewerker een verschil kunt maken in het leven van vluchtelingen als bijvoorbeeld Medewerker AMV of Regievoerder AMV.

Samen
Impact
Maken.

Hoe ziet het werk als AMV medewerker eruit?

Als AMV medewerker bij Swung staat je een betekenisvolle rol te wachten. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s om de alleenstaande minderjarige vluchtelingen, variërend van 13 tot 18 jaar, te ondersteunen in hun persoonlijke en zelfstandige ontwikkeling. Het doel is om deze jongeren voor te bereiden op zelfstandig wonen vanaf hun 18e.

Je hebt in je functie als AMV medewerker de vrijheid om diverse activiteiten te organiseren, zoals koken en sporten. Ook fungeer je in complexe situaties als schaduwmentor en voer je methodische gesprekken. Dagelijkse taken omvatten onder andere kamercontroles, registraties van nieuwe bewoners, intakegesprekken en voorlichtingen. Dit alles om de jongeren te voorzien van een stabiele en zorgzame omgeving.

Werken met vluchtelingen.

Werken met vluchtelingen bij Swung betekent een essentiële bijdrage leveren aan het creëren van een veilig en leefbaar woonklimaat, specifiek voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Deze rol biedt een unieke kans om echt een verschil te maken in het leven van deze jongeren. Bij Swung gaat het dus niet alleen om een baan; het is een missie om levens te veranderen en een positieve invloed te hebben op de toekomst van jonge vluchtelingen.

Vacatures in heel Nederland.

Swung biedt een gevarieerd aanbod aan COA vacatures verspreid over heel Nederland. In totaal zijn er namelijk 83 COA locaties. Of je nu een vacature zoekt in het noorden (vacature COA ter Apel), midden (vacature COA Utrecht) of het zuiden van het land (vacature COA Roermond), we hebben altijd een geschikte vacature die past bij jouw wensen en behoeften!

Assen
Diever
Meppel
Paterswolde
Veenhuizen
Vries
Spier
Zweeloo
Balk
Beetsterzwaag
Bergum
Dokkum
Drachten
Goutum
Grou
Harlingen
Heeg
Leeuwarden
Sneek
Sint Annaparochie
Apeldoorn
Arnhem
Baarn
Beekbergen
Berg en Dal
Deelen
Doetinchem
Echt
Ede
Elschot
Ermelo
Groesbeek
Harderwijk
Laag Zuthem
Lochem
Loozen
Markelo
Nunspeet
Tiel
Rekken
Ridderkerk
Velp
Wageningen
Wierden
Winterswijk
Wolfheze
Zelhem
Zutphen
Delfzijl
Farmsum
Groningen
Hendrik Ido Ambacht
Luttelgeest
Stellendam
Sweikhuizen
Musselkanaal
Ter Apel
Uithuizen
Winschoten
Winsum
Baexem
Eijsden Margraten
Gennep
Heerlen
Maasbree
Maastricht
Meerssen
Mook
Sittard
Valkenburg aan de Geul
Venlo
Venray
Weert
Breda
Breepark
Budel
Den Bosch
Eindhoven
Geldrop
Gilze
Grave
Oirschot
Oisterwijk
Oosterhout
Papendrecht
Rijsbergen
Tilburg
Uden
Veldhoven
Velp
Sint Oedenrode
Amsterdam
Baarn
Beemster
Bergen
Blaricum
Bussum
Castricum
Den Helder
Diemen
Edam-Volendam
Enkhuizen
Gooise Meren
Haarlem
Haarlemmermeer
Heemskerk
Heerhugowaard
Heilo
Hilversum
Hoofddorp
Huizen
Katwoude
Landsmeer
Laren
Medemblik
Muiden
Naarden
Purmerend
Texel
Uithoorn
Velsen
Weesp
Wijdemeren
Wormerland
Zaanstad
Zandvoort
Zeist
Almelo
Deventer
Enschede
Kampen
Schalkhaar
Wierden

Amersfoort
Baarn
Breepark
De Meern
Eemnes
Houten
Leersum
Leusden
Utrecht
Veenendaal
Vianen
Vledder
Vries
Soest
Zeist

Goes
Middelburg
Vlissingen

Barendrecht
Bergschenhoek
Bodegraven
Den Haag
Capelle aan den IJssel
Delft
Dordrecht
Gouda
’s Gravendeel
Hendrik-Ido-Ambacht
Hoogvliet
Katwijk
Krimpen aan den IJssel
Leiden
Maassluis
Noordwijkerhout
Papendrecht
Ridderkerk
Rotterdam
Schiedam
Soest
Vlaardingen
Voorschoten
Wassenaar
Zoetermeer

vacature coa

Arbeidsvoorwaarden.

Arbeids-
voorwaarden.

 • Competitief salaris: We waarderen jouw ervaring en bieden een salaris tussen € 2.968 en €4.605 (excl. vakantiegeld) afhankelijk van jouw expertise en vaardigheden.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. pensioen, loopbaanbudget, eindejaarsuitkering
 • ORT: Het is een functie waarbij je ook onregelmatige diensten draait. Hier krijg je toeslag voor.
 • Ruimte voor ontwikkeling: wij investeren jaarlijks €2.000 in jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld voor externe coaching van een ervaren jeugdprofessional.

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  Na het versturen van je sollicitatie word je gevraagd om een gedragsassessment te maken. Na het invullen word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze medewerkers.

 • Profiel en gesprek.

  Vervolgens stellen wij een profiel van jou op en sturen we deze naar onze opdrachtgever. Bij wederzijdse interesse volgt er een gesprek met de opdrachtgever zelf.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je komt voor bepaalde tijd in dienst bij Swung. Na zes maanden bestaat de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Veelgestelde vragen.

Kan je bij het COA als ZZP’er werken?2024-03-12T13:45:37+00:00

Nieuwe collega’s bij het COA kunnen alleen in loondienstverband een contract aangeboden krijgen.

Wat is het salaris van een COA-medewerker?2024-03-12T13:49:15+00:00

Het salaris van een COA-medewerker wordt bepaald volgens de CAO voor de Sociale Werkvoorziening (SW). Het salaris is afhankelijk van de functie, ervaring en opleiding van de medewerker, inclusief onregelmatigheidstoeslagen. Voor specifieke informatie over salarissen en arbeidsvoorwaarden voor mbo- of hbo functies kun je contact opnemen met een van onze consultants.

Welke opleiding is nodig voor een functie bij het COA?2024-03-12T13:45:27+00:00

De benodigde opleiding varieert per functie binnen het COA. Voor veel functies is minimaal een MBO-4 niveau vereist, zoals SPW/Sociaal Werk. Afhankelijk van de functie kunnen aanvullende eisen gelden, zoals relevante werkervaring of aanvullende trainingen.

Hoe ziet een werkdag bij het COA eruit?2024-03-12T12:00:38+00:00

Bij het COA werk je in een multidisciplinair team waarin je samenwerkt met collega’s en externe partners om de opvang en begeleiding van asielzoekers te waarborgen. Je taken kunnen onder meer bestaan uit het bieden van begeleiding, uitvoeren van administratieve taken, creëren van een veilig en leefbaar woonklimaat, toezicht houden en het organiseren van activiteiten en voorzieningen binnen de opvanglocaties. Je werkt onregelmatige diensten, inclusief dag-, avond- en weekenddiensten, binnen een team van 15 tot 40 collega’s.

Waarom zou je willen werken bij het COA?2024-03-12T11:57:15+00:00

Het COA biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je een positieve impact kunt hebben op het leven van mensen die gevlucht zijn en bescherming nodig hebben. Als medewerker van het COA draag je bij aan het bieden van veiligheid, begeleiding en ondersteuning aan asielzoekers. Je krijgt de kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan een rechtvaardige samenleving.

Janneke Rinsma

Janneke Rinsma.

Consultant

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse.
  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!

  Ga naar de bovenkant