Vacature COA

 • HBO + SKJ-registratie
 • Jeugdzorg
 • Heel Nederland
 • 28 - 36 uur p/w
 • €2.967 - €4.973

Vacatures COA bij Swung

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden bij Swung met onze COA vacatures! Of je nu een HBO- of MBO-achtergrond hebt, wel of geen SKJ-registratie, er is een passende rol voor je. Deze pagina biedt alles wat je moet weten over onze rol in de asielopvang en hoe jij als toekomstige medewerker een verschil kunt maken in het leven van vluchtelingen als bijvoorbeeld Medewerker AMV, Regievoerder AMV of ZZP’er bij het COA.

Samen
Impact
Maken.

Hoe ziet het werk als AMV medewerker eruit?

Als AMV medewerker bij Swung staat je een betekenisvolle rol te wachten. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s om de alleenstaande minderjarige vluchtelingen, variërend van 13 tot 18 jaar, te ondersteunen in hun persoonlijke en zelfstandige ontwikkeling. Het doel is om deze jongeren voor te bereiden op zelfstandig wonen vanaf hun 18e.

Je hebt in je functie als AMV medewerker de vrijheid om diverse activiteiten te organiseren, zoals koken en sporten. Ook fungeer je in complexe situaties als schaduwmentor en voer je methodische gesprekken. Dagelijkse taken omvatten onder andere kamercontroles, registraties van nieuwe bewoners, intakegesprekken en voorlichtingen. Dit alles om de jongeren te voorzien van een stabiele en zorgzame omgeving.

Werken met vluchtelingen

Werken met vluchtelingen bij Swung betekent een essentiële bijdrage leveren aan het creëren van een veilig en leefbaar woonklimaat, specifiek voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Deze rol biedt een unieke kans om echt een verschil te maken in het leven van deze jongeren. Bij Swung gaat het dus niet alleen om een baan; het is een missie om levens te veranderen en een positieve invloed te hebben op de toekomst van jonge vluchtelingen.

Vacatures in heel Nederland

Swung biedt een gevarieerd aanbod aan COA vacatures verspreid over heel Nederland. In totaal zijn er namelijk 83 COA locaties. Of je nu een vacature zoekt in het noorden (vacature COA ter Apel), midden (vacature COA Utrecht) of het zuiden van het land (vacature COA Roermond), we hebben altijd een geschikte vacature die past bij jouw wensen en behoeften!

vacature coa

Vacature COA als ZZP’er

Naast vaste dienstverbanden heeft Swung ook COA zzp vacatures. Als zzp’er bij het COA heb je de unieke kans om op een flexibele en zelfstandige manier een bijdrage te leveren aan de ondersteuning en begeleiding van vluchtelingen. Je werkt op projectbasis, wat je de vrijheid geeft om je werk te plannen en aan te passen naar je eigen voorkeuren. De rol als zzp’er bij het COA is ideaal voor diegenen die hun expertise willen toepassen in het werken met vluchtelingen en tegelijkertijd op flexibele basis een waardevolle bijdrage willen leveren aan de maatschappij.

Arbeidsvoorwaarden

 • Competitief salaris: We waarderen jouw ervaring en bieden een salaris tussen € 2.968 en €4.605 (excl. vakantiegeld) afhankelijk van jouw expertise en vaardigheden.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. pensioen, loopbaanbudget, eindejaarsuitkering
 • ORT: Het is een functie waarbij je ook onregelmatige diensten draait. Hier krijg je toeslag voor.
 • Ruimte voor ontwikkeling: wij investeren jaarlijks €1.500 in jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld voor externe coaching van een ervaren jeugdprofessional.

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  Na het versturen van je sollicitatie word je gevraagd om een gedragsassessment te maken. Na het invullen word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze medewerkers.

 • Profiel en gesprek.

  Vervolgens stellen wij een profiel van jou op en sturen we deze naar onze opdrachtgever. Bij wederzijdse interesse volgt er een gesprek met de opdrachtgever zelf.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je komt voor bepaalde tijd in dienst bij Swung. Na zes maanden bestaat de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Consultant Jeugdzorg

Maartje Hendriks.

Consultant Sociaal Domein

Vragen over deze vacature COA? Neem contact op met mij!

Ik heb interesse.
  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!