Vacature Regievoerder AMV

 • HBO + SKJ-registratie
 • Jeugdzorg
 • Heel Nederland
 • 28 - 36 uur p/w
 • €3.310 - €4.973

Help de alleenstaande minderjarige vluchtelingen weer vooruit als Regievoerder!

De regievoerder alleenstaande minderjarige vluchtelingen gaat een uitdaging niet uit de weg. Zeker niet als het gaat om jongeren die zich in complexe situaties bevinden. Jij ziet dat ieder kind en iedere jongere anders is en dat elke situatie vraagt om een unieke benadering. Als regievoerder jeugd ben jij er voor de alleenstaande minderjarige vluchtelingen.

Je signaleert en analyseert de problemen en werkt met een heldere benadering aan de oplossing. De vluchtelingen hebben jouw luisterend oor en ondersteuning hard nodig. Samen met een betrokken team zorg jij ervoor dat zij perspectief kunnen vinden. Jij monitort de ingezette hulp en zet op passende wijze hulpverlening in wanneer dit nodig is. Zo zet jij de alleenstaande minderjarige vluchtelingen op de eerste plaats. Daarnaast creëer je optimale omstandigheden binnen de opvang (bijvoorbeeld een COA locatie) en ondersteun je de jongeren bij hun geleidelijke ontwikkeling naar zelfstandigheid

Ook als het moeilijk wordt, blijf je als regievoerder doorgaan. Want je staat voor je idealen. Je hebt niet voor niets voor dit vak gekozen. Je wil dan ook graag vanuit deze idealen blijven werken. Zonder afleiding van bureaucratische processen en rompslomp. Herken jij je hierin? Reageer dan op deze vacature.

Samen
Impact
Maken.

Werk dat gelukkig maakt. Word Regievoerder!

Wij helpen jou om je werk als regievoerder zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. En wij weten dat er steeds meer van jou gevraagd wordt op het gebied van regels en rapportages. Daarom doen wij het anders. Wij sturen niet op het proces. Onze focus gaat altijd naar de mens. Naar jou. Wij willen maar één ding: dat jij vol energie en passie het verschil kan maken voor al die jongeren die het moeilijk hebben. Elke dag opnieuw. Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo kan jij met goede energie aan het werk blijven. Vanuit de idealen waarmee jij oorspronkelijk voor dit vak hebt gekozen. Samen zoeken we de beste plek. Klinkt dit goed? Reageer op deze vacature, dan gaan we samen impact maken!

Arbeidsvoorwaarden.

 • Competitief salaris: We waarderen jouw ervaring en bieden een salaris tussen €3.310 en €4.973, afhankelijk van jouw expertise en vaardigheden.
 • Vakantiedagen: Geniet van een goede balans tussen werk en privé met 25 vakantiedagen per jaar.
 • Vakantiegeld: Uiteraard ontvang je ook 8% vakantiegeld, zodat je tijdens jouw vakantie extra kunt genieten.
 • Reiskostenvergoeding: We begrijpen dat je reiskosten maakt en willen je tegemoetkomen. Daarom bieden we een reiskostenvergoeding van 23 cent per kilometer voor woon-werkverkeer en 39 cent per kilometer voor dienstritten.
 • Externe coaching: Bij ons krijg je de mogelijkheid om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je ontvangt externe coaching van een ervaren jeugdprofessional om je te ondersteunen in jouw professionele groei.
 • Eindejaarsuitkering: Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering als extra beloning voor je inzet en bijdrage aan het team en de organisatie.

Veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik starten als Regievoerder Minderjarige Vluchtelingen?2023-10-30T13:54:13+00:00

We streven ernaar om de vacatures COA zo snel mogelijk te vervullen en verwelkomen graag nieuwe regievoerders. Als je een geldige SKJ-registratie hebt kun je direct beginnen met je nieuwe rol als Regievoerder Minderjarige Vluchtelingen. Solliciteer dus vandaag!

Hoe kan ik solliciteren voor de functie van Regievoerder Minderjarige Vluchtelingen?2023-10-30T13:55:54+00:00

Je kunt direct solliciteren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier op onze website. Twijfel je nog? Bel dan naar een van onze consultants voor meer informatie. Zij staan je graag te woord over de vacatures COA.

Als je ons vaste nummer belt op 0502115197, word je direct doorverbonden met een van onze medewerkers.

Wat zijn de vereisten om te solliciteren voor de functie van Regievoerder Minderjarige Vluchtelingen?2023-07-04T13:45:11+00:00

Je hebt minimaal een relevant HBO-opleiding afgerond (Social Work, SPH of MWD). Daarnaast ben je in het bezit van een SKJ-registratie of je hebt de mogelijkheid om deze met een voorregistratie aan te vragen.

 

Jouw sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie-
procedure.

 • Je solliciteert.

  Na het versturen van je sollicitatie word je gevraagd om een gedragsassessment te maken. Na het invullen word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze medewerkers.

 • Profiel en gesprek.

  Vervolgens stellen wij een profiel van jou op en sturen we deze naar onze opdrachtgever. Bij wederzijdse interesse volgt er een gesprek met de opdrachtgever zelf.

 • De swung erin.

  Gefeliciteerd! Je komt voor bepaalde tijd in dienst bij Swung. Na bijna een jaar bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Janneke Rinsma

Janneke Rinsma.

Consultant

Heb je vragen of interesse in dit profiel? Neem dan contact met mij op. Of vul dit formulier in, dan mail, app of bel ik jou.

Ik heb interesse.
  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!

  Ga naar de bovenkant