De swung
erin.

Wmo

Midden in de maatschappij

Maatwerk. Daar draait het om binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Een mooi maar complex speelveld. De laatste jaren hebben steeds meer gemeenten moeite met de uitvoering van de Wmo. Bureaucratische rompslomp en begrotingstekorten raken steeds vaker mensen die gebruik maken van huishoudelijke hulp vanuit de Wmo.

Voor jou als betrokken professional is het daarom niet altijd even eenvoudig om jouw werk met passie en motivatie te blijven doen. Herken jij dit en vind je dat dit anders moet? Wil jij je aansluiten bij een werkgever die samen met jou de noodzakelijke verandering in gang gaat zetten? Neem dan contact met ons op.

vacature orthopedagoog

Spreek jezelf uit.
Doe wat nodig is.
Wij helpen je.

Sinds 2019 is er een enorme extra toeloop gekomen in het aantal Wmo-aanvragen. Dit komt niet alleen door de vergrijzing, maar ook doordat het Rijk in 2019 de inkomensafhankelijke bijdrage heeft geschrapt. Hierdoor zijn er veel problemen ontstaan. Dat raakt steeds vaker mensen die gebruik maken van huishoudelijke hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wachtlijsten, uren huishoudelijke hulp die verder worden teruggeschroefd of hulp die geregeld niet komt opdagen.

Op veel van deze problemen hebben wij vanuit Swung geen invloed. Hoe jij als ervaren Wmo-professional met die problemen om kunt gaan wél. Swung biedt jou een werkomgeving waarin jouw ambities centraal staan en van waaruit jij onafhankelijk jouw werk kan doen. Een omgeving waarin je in contact staat met andere Swungers die zich dagelijks inspannen voor de noodzakelijke verandering.

Als werkgever heeft dit onze volledige focus. Het gaat ons om jouw ambities, passie en werkbeleving. Wij sturen niet op cijfers of kwantiteit. De Swung erin. Zo wil je werken!

Vacatures Wmo.

Vacatures Wmo.

Binnen de Wmo zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren Wmo consulenten.

 • WMO

  Vacature Wmo Consulent

  Swung is doorlopend op zoek naar ervaren Wmo Consulenten. Ben jij een Wmo Consulent? Solliciteer dan op deze vacature!

Get
some
swung.

Join the movement.

Help jij mee om de Wmo te veranderen? Wil jij ook bijdragen aan een mooiere maatschappij vanuit idealisme, passie en energie? En vind jij ook dat de mens weer centraal moet komen te staan? Swung dan met ons mee!

Ik heb interesse.  Ook benieuwd naar onze visie op de jeugdzorg?

  Doen wat écht belangrijk is. Weg met die bureaucratische rompslomp. De mens weer centraal.

  Je voelt de passie.

  Je voelt die innerlijke drive om te doen en te gaan waar jij maar wilt. Om jouw idealen na te streven. Je durft keuzes te maken die voor jou het beste zijn en waar jij gelukkig van wordt. Het vuur van binnen brandt en laat jou vlammen. Waar je maar wilt.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!