Vacature Klinisch psycholoog

 • WO Master
 • GGZ
 • Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland & Flevoland
 • 8-40 uur p/w
 • €4.295 - €6.702

Als klinisch psycholoog lever je een waardevolle bijdrage aan hoogwaardige en doeltreffende geestelijke gezondheidszorg.

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt helpen om de wereld een beetje minder gek te maken? Dan is deze vacature voor klinisch psycholoog bij ons misschien wel iets voor jou! Als klinisch psycholoog werk je met een diversiteit aan cliënten, van mensen met lichte psychische problemen tot mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. Je geeft individuele en groepstherapie en je werkt samen met andere professionals om de beste zorg te bieden.

Zo
wil je
werken.

Met plezier en energie werken als klinisch psycholoog.

Bij ons staan persoonlijkheid en professionaliteit centraal. Wij zoeken een klinisch psycholoog die niet alleen beschikt over een afgeronde opleiding en een geldige BIG-registratie, maar ook iemand die zijn of haar eigen unieke stijl en persoonlijkheid kan inbrengen. Wij geloven in een team waarin iedereen zich thuis voelt en zijn of haar eigen waardevolle bijdrage kan leveren. Naast de serieuze kant van het vak, hechten we waarde aan een goed gevoel voor humor en een gezonde dosis cynisme. Deze elementen vormen samen een dynamisch geheel, waarin jij als klinisch psycholoog niet alleen professioneel kunt groeien, maar ook je eigen persoonlijkheid volledig tot zijn recht komt.

Voorwaarden.

💸 Je krijgt een salaris van €4.295 – €6.702 per maand, een 13e maand en 8% vakantiegeld

🚗 Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer

💡 Een uitdagende en afwisselende baan in een gezellig team

🎉 Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

Sollicitatieprocedure.

Sollicitatie-
procedure.

Eigenaar-Directeur-Bas-Kingma

Bas Kingma.

Directeur/ Consultant

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met één van ons op. Of vul dit formulier in dan mailen, appen of bellen we jou.

Ik heb interesse.  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!