Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ

 • HBO Master
 • GGZ
 • Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland & Flevoland
 • 8-40 uur p/w
 • €4.295 - €6.702

Als Verpleegkundig Specialist GGZ lever je een waardevolle bijdrage aan hoogwaardige en doeltreffende geestelijke gezondheidszorg.

Als verpleegkundig specialist GGZ streef je ernaar om jouw patiënten optimaal te begeleiden in hun gezondheidsproces. Met toewijding en energie probeer je dagelijks bij te dragen aan aspecten die hun leven zinvol maken. Je voert gespecialiseerde verpleegkundige behandelingen uit en vervult bijvoorbeeld de rol van regiebehandelaar in organisaties die GGZ-zorg leveren. Als verpleegkundig specialist GGZ realiseer je dat elke patiënt, persoon en situatie uniek is.

Je hebt aandacht voor de individuele patiënten en een scherp gevoel voor de dynamiek binnen je team en de organisatie. Met enthousiasme en zelfverzekerdheid deel je vertrouwen met zowel patiënten als collega’s. Als verpleegkundig specialist GGZ ben je vertrouwd met het werken volgens richtlijnen en standaarden. Je weet hoe je een actieve rol kunt spelen in het ontwikkelen van vaardigheden bij je collega’s. Je begrijpt hoe je zelf in beweging komt en anderen daartoe aanzet. Kortom, je creëert een veilige en positieve omgeving waarin jouw patiënten en collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen.

Ben je een beginnende zorgprofessional? Of ben je al een ervaren zorgprofessional, maar heb je behoefte aan extra ondersteuning? Swung heeft een traineeship geestelijke gezondheidszorg ontwikkeld, speciaal voor jou.

Zo
wil je
werken.

Met plezier en energie werken als Verpleegkundig Specialist GGZ.

In jouw functie leg je de nadruk op positieve gezondheid. Als werkgever besteden wij aandacht aan jou als individu. Ons enige doel is dat jij met plezier en energie kunt werken met patiënten! Daarom richten wij ons op wat jou gelukkig maakt. We leggen de focus op wat wel mogelijk is en zorgen ervoor dat je tijd kunt vrijmaken voor zaken die echt van belang zijn. Op die manier houd je meer energie over, ben je minder vaak ziek en ervaar je veel meer vreugde in je werk. Wij ondersteunen je bij het vinden van de juiste werkomgeving waarin jij als zorgprofessional kunt floreren. Of beter gezegd: waarin jij kunt “swungen” – werk dat jou gelukkig maakt. Klinkt dit aantrekkelijk? Begrijpen we. Vul het contactformulier in, dan gaan we samen aan de slag!

Voorwaarden.

📝 Ontvang direct een vast contract

💸 Je krijgt een startsalaris van €4.295 – €6.702 per maand, een 13e maand en 8% vakantiegeld

🚗 Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer

💡 Volop doorgroeimogelijkheden

🎉 Gezellige borrels en feestjes die je niet wil missen

✨ Werken bij een jonge club professionals

Sollicitatieprocedure.

Sollicitatie-
procedure.

Eigenaar-Directeur-Bas-Kingma

Bas Kingma.

Directeur/ Consultant

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met één van ons op. Of vul dit formulier in dan mailen, appen of bellen we jou.

Ik heb interesse.  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!