Vacature Zorgprofessional GGZ

 • HBO
 • GGZ
 • Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland & Flevoland
 • 8-40 uur p/w
 • €2.407 - €3.826

Als zorgprofessional laat je patiënten werken aan hun herstel.

Als zorgprofessional in de GGZ speel jij een cruciale rol in het herstel van patiënten met psychiatrische aandoeningen. Met passie en energie probeer je hen dagelijks iets mee te geven dat hen richting geeft voor de toekomst. Je begeleidt of verpleegt hen in hun streven naar onafhankelijkheid. Je erkent de bijzonderheid van elk individu en binnen jouw team krijgt iedereen de kans om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je hebt een scherp gevoel voor de sfeer en dynamiek binnen de context waarin je werkt. Jij creëert een veilige en positieve omgeving waarin patiënten kunnen groeien en herstellen.

Zo
wil je
werken.

Met enthousiasme en energie werk je met plezier samen met je patiënten.

Als zorgprofessional richt jij je op het herstel van je patiënten. Als werkgever hebben wij oog voor jou als persoon. We hebben maar één doel: ervoor zorgen dat jij met plezier en energie naar je werk gaat! Daarom richten wij ons op wat jou gelukkig maakt. We leggen de nadruk op wat wel mogelijk is en zorgen ervoor dat jij tijd kunt vrijmaken voor zaken die echt belangrijk zijn. Zo blijft er meer energie over, ben je minder vaak ziek en beleef je veel meer plezier in je werk. Wij helpen je de juiste werkomgeving te vinden waarin jij kunt groeien en bloeien. Of beter gezegd: waarin jij kunt “swungen.” Goed werk waar jij gelukkig van wordt. Klinkt dat goed? Begrijpen we. Neem contact op, dan gaan we samen aan de slag.

Voorwaarden.

📝 Ontvang direct een vast contract!

💸 Je krijgt een startsalaris van €2.407 – €3.826 per maand (afhankelijk van ervaring), een 13e maand en 8% vakantiegeld

🚗 Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer

💡 Volop doorgroeimogelijkheden

🎉 Gezellige borrels en feestjes die je niet wil missen

✨ Werken bij een jonge club professionals

Sollicitatieprocedure.

Sollicitatie-
procedure.

Eigenaar-Directeur-Bas-Kingma

Bas Kingma.

Directeur/ Consultant

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met één van ons op. Of vul dit formulier in dan mailen, appen of bellen we jou.

Ik heb interesse.  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!