Vacature Psychiater

 • WO
 • GGZ
 • Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland & Flevoland
 • 8-40 uur p/w
 • €5.430 - €9.489 (AMS)

Ben je een ervaren psychiater en kijk je momenteel om je heen?

Als de begrippen zelfstandigheid, flexibiliteit, specialisatie, ontwikkeling en variatie in werk je aanspreken, dan zijn wij geïnteresseerd in een gesprek met jou om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bij Swung nemen we de volgende stap in jouw professionele reis serieus. Als psychiater ben jij de sleutel tot het verbeteren van de kwaliteit van zorg en behandeling. We streven ernaar om naadloos aan te sluiten bij jouw ambities, werkervaring en persoonlijke wensen. Onze focus ligt op zelfstandigheid en flexibiliteit, waarbij we ruimte bieden voor specialisatie en persoonlijke ontwikkeling. Bereid je voor op een gevarieerde en stimulerende werkomgeving waarin jouw expertise tot zijn recht komt en waar samenwerken gelijkstaat aan groeien. Laten we samen ontdekken hoe jij het verschil kunt maken!

Zo
wil je
werken.

Met plezier en energie werken als psychiater.

Binnen de rol van psychiater ligt de nadruk op het verhogen van de kwaliteit van zorg en behandeling. Wij streven ernaar om naadloos aan te sluiten bij jouw persoonlijke ambities, uitgebreide werkervaring en individuele wensen. Wij geloven in een dynamische samenwerking waarin jouw unieke bijdrage de sleutel is tot succes.

Voorwaarden.

💸 Je krijgt een salaris van €5.430 – €9.489 per maand, een 13e maand en 8% vakantiegeld

🚗 Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer

💡 Een uitdagende en afwisselende functie

🎉 Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

Sollicitatieprocedure.

Sollicitatie-
procedure.

Eigenaar-Directeur-Bas-Kingma

Bas Kingma.

Directeur/ Consultant

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met één van ons op. Of vul dit formulier in dan mailen, appen of bellen we jou.

Ik heb interesse.  Vergelijkbare profielen.

  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mens voor de juiste plaats.

  Je ambities op scherp.

  Je hebt je doelen helder voor ogen. Je weet waar je heen wil en wat er voor nodig is om daar te komen. Die uitdaging, dat is je drive. Daar krijg je energie van.

  Actueel.

  Cases, nieuws, events & podcasts!