De swung
erin.

GGZ

De mens weer centraal

Wij zorgen dat je weer bezig gaat met de inhoud. Weg met die bureaucratische rompslomp. Je doet dit werk niet om alleen met verslagen en rapporten bezig te zijn. Dat snappen we. Daarom stellen wij de mens centraal. Dat geeft veel meer energie.

vacature orthopedagoog

Durf te kiezen.
Doe wat je belangrijk vindt.
Wij helpen je.

Wij zien dat de geestelijke gezondheidszorg als sector de afgelopen jaren steeds meer verkrampt. Er is te veel focus op bureaucratische processen, regels en papierwerk. En die halen alle energie uit het werk.

Wij zetten juist de mens centraal. Want mensen maken het verschil. Het begint allemaal bij een stuk bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel. Keuzes durven maken en de dingen doen die je écht belangrijk vindt. Dit zorgt voor meer energie, minder uitval en meer plezier in het werk. Als werkgever heeft dit onze volledige focus. Het gaat ons om jouw ambities, passie en werkbeleving. Wij sturen niet op cijfers of kwantiteit, maar op geluk, energie en balans. De swung erin. Zo wil je werken!

Vacatures GGZ.

Vacatures GGZ.

Binnen de GGZ zijn wij doorlopend op zoek naar professionals. Wij staan altijd open voor mensen die weer met energie en plezier aan het werk willen in de GGZ.

 • GGZ

  Vacature Psychiater

  Word psychiater bij Swung!

 • GGZ

  Vacature Klinisch psycholoog

  Word klinisch psycholoog bij Swung!

 • GGZ

  Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ

  Word Verpleegkundig Specialist GGZ bij Swung!

 • GGZ

  Vacature Zorgprofessional GGZ

  Als zorgprofessional laat je patiënten werken aan hun herstel.

  Als zorgprofessional in de GGZ speel

 • GGZ

  Traineeship GGZ Professional

  Neem deel aan het traineeship GGZ Professional!

 • GGZ

  Vacature GZ Psycholoog

  Geïnteresseerd in mensen. Als GZ psycholoog focus jij je op de gedachten, gevoelens en het gedrag van mensen.

Ook benieuwd naar onze visie op het onderwijs?

Met plezier voor de klas. Je leven in balans. Doen waar je gelukkig van wordt. In het primair onderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs

Je voelt de passie.

Je voelt die innerlijke drive om te doen en te gaan waar jij maar wilt. Om jouw idealen na te streven. Je durft keuzes te maken die voor jou het beste zijn en waar jij gelukkig van wordt. Het vuur van binnen brandt en laat jou vlammen. Waar je maar wilt.

Actueel.

Cases, nieuws, events & podcasts!

Get
some
swung.

Join the movement.

Help jij mee om het sociaal domein te veranderen? Wil jij ook bijdragen aan een mooiere maatschappij vanuit idealisme, passie en energie? En vind jij ook dat de mens weer centraal moet komen te staan? Swung dan met ons mee!