De swung
erin.

Sociaal Domein

De mens weer centraal

Wij zorgen dat je weer bezig gaat met de inhoud. Weg met die bureaucratische rompslomp. Je doet dit werk niet om alleen met verslagen en rapporten bezig te zijn. Dat snappen we. Daarom stellen wij de mens centraal. Dat geeft veel meer energie.

vacature orthopedagoog

Durf te kiezen.
Doe wat je belangrijk vindt.
Wij helpen je.

Wij zien dat het Sociaal Domein als sector de afgelopen jaren steeds meer verkrampt. Er is te veel focus op bureaucratische processen, regels en papierwerk. En die halen alle energie uit het werk.

Wij zetten juist de mens centraal. Want mensen maken het verschil. Het begint allemaal bij een stuk bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel. Keuzes durven maken en de dingen doen die je écht belangrijk vindt. Dit zorgt voor meer energie, minder uitval en meer plezier in het werk. Als werkgever heeft dit onze volledige focus. Het gaat ons om jouw ambities, passie en werkbeleving. Wij sturen niet op cijfers of kwantiteit, maar op geluk, energie en balans. De swung erin. Zo wil je werken!

Vacatures Sociaal Domein.

Onze
profielen.

Binnen het Sociaal Domein zijn wij doorlopend op zoek naar professionals binnen de secotren Jeugdzorg en Wmo.

Jeugdprofielen: Traineeship Casemanager Jeugd, Ambulant Begeleider, Casemanager Jeugd, Orthopedagoog, Jeugdbeschermer en GZ Psycholoog.
Binnen de Wmo zijn wij op zoek naar ervaren Wmo Consulenten.

Staat je functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe swungers die weer met energie en plezier aan het werk willen in het sociaal domein.

 • Jeugdzorg

  Vacature Accountmanager Sociaal Domein

  Swung is per direct op zoek naar een Accountmanager Sociaal Domein. Ben jij op zoek

 • Jeugdzorg

  Traineeship Jeugdbeschermer

  Traineeship Jeugdbeschermer: je toekomst in de jeugdzorg.

  Talenten maken de toekomst. Jij dus.

 • Jeugdzorg

  Regievoerder Minderjarige Vluchtelingen

  Solliciteer nu op de vacature Regievoerder Minderjarige Vluchtelingen en maak een positief verschil in het leven van vluchtelingen.

 • Jeugdzorg

  Casemanager Jeugd

  Help de jongeren weer vooruit! Jij gaat een uitdaging niet uit de weg. Zeker niet als het gaat om jongeren die zich in complexe situaties bevinden.

 • WMO

  Wmo Consulent

  Swung is doorlopend op zoek naar ervaren Wmo Consulenten. Ben jij een Wmo Consulent? Solliciteer dan op deze vacature!

 • Jeugdzorg

  Consultant Sociaal Domein

  Wij zijn per direct op zoek naar een Consultant Sociaal Domein in Groningen. Bekijk hier de vacature.

 • Jeugdzorg

  Traineeship Casemanager Jeugd

  Traineeship Casemanager Jeugd: je toekomst in de jeugdzorg.

  Talenten maken de toekomst. Jij

 • Jeugdzorg

  Ambulant begeleider

  Focus op gedrag. Als jeugdzorgwerker – of ambulant hulpverlener jeugdzorg – werk je met jongeren die problemen hebben.

 • Jeugdzorg

  Orthopedagoog

  Kennis van mensen. Als Orthopedagoog of Gedragswetenschapper ben je geïnteresseerd in mensen. Net als wij. Alleen heb jij een net iets andere focus.

 • Jeugdzorg

  Jeugdbeschermer

  Kinderen zorgeloos en energiek laten opgroeien. Werken met kinderen, jongeren en ouders is een uitdaging waar jij energie van krijgt.

Ook benieuwd naar onze visie op het onderwijs?

Met plezier voor de klas. Je leven in balans. Doen waar je gelukkig van wordt. In het primair onderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs

Je voelt de passie.

Je voelt die innerlijke drive om te doen en te gaan waar jij maar wilt. Om jouw idealen na te streven. Je durft keuzes te maken die voor jou het beste zijn en waar jij gelukkig van wordt. Het vuur van binnen brandt en laat jou vlammen. Waar je maar wilt.

Actueel.

Cases, nieuws, events & podcasts!

Get
some
swung.

Join the movement.

Help jij mee om het sociaal domein te veranderen? Wil jij ook bijdragen aan een mooiere maatschappij vanuit idealisme, passie en energie? En vind jij ook dat de mens weer centraal moet komen te staan? Swung dan met ons mee!